|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   maškare v vrtcu
12.1.2011 9:17:40   
PC Baby
Vem, da je še zgodaj, ker bo letos pust 8 marca, ampak glede vseeno že malo razmišljam o pustnem kostumčku. V vrtcu so nam namreč najavili, da naj pridejo na pustni torek otroci namaskirani, zdaj pa razmišljam kako in kaj.
Rada bi ta malega oblekla v nekaj čisto simple, da mu ne bo ne vroče, ne okorno (razne maske ipd odpadejo) in pa v nekaj kar pozna (muca, kuža, čebelica ipd) - torej spidermani in supermani odpadejo.

Kakšna ideja, kje se da to ponavadi kupit? Vem, da je imel Mercator šemice po 5-10€, ampak se ne spomnim kakšne, ker me takrat ni zanimalo...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: maškare v vrtcu
12.1.2011 9:28:14   
ribica.
jaz sem šla prejšnji teden v C&A, pa so bili na polno založeni. Sama tega sicer nikoli ne kupujem, ker mi ti kostumi niso všeč, raje sama kaj naredim.

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.1.2011 11:08:04   
manna
www.magicshop.si
www.pustnikostumi.si

Po mojem je najbolj praktično če je kostum recimo v obliki ponča-brez rokavov, torej da mu ga nadeneš čez bundico oz. če bo notri čez majčko. Na glavi pa kakšna ušesa, tanka kapica z ušeski al pa kaj podobnega. Maske itak odpadejo. Topli kostumi ki so celi iz flisa, so pa samo za zunaj, notri ne more bit v tistem ker mu bo prevroče.
Pa če ima recimo že zdaj doma npr. rdeče žametne hlače in bundico, pol bo recimo lažje pikapolonica. Če ima npr. zeleno bundico, je lohk žabica. Če imaš kaj sivega, pol je lohk zajček, slonček.. mal pobrski po omari kakšne barve ima za oblečt, pol pa sam nadgradiš. Samo pončo čez, pa ušeska, pa je. Pa nosek mu narišeš s črnim.

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.1.2011 11:22:30   
PC Baby
Nekaj takega sem tudi mislila.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.1.2011 11:40:41   
Najaa
Moja tavečja je bila tak lušten Nodi, pa vse smo doma nabrali. Vsa oblačila je imela v taki barvi, samo na rumeno rutico smo ji narisali rdeče pike in tašča je zašila eno simpl kapo in prišila zvonček. Ma super je bila tamala.

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.1.2011 12:12:13   
Lony27
Zdravo, mamiceuser posted image

A je katera zasledila kje kostum od Nodija?

Hvala.

Lep dan vam želim.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.1.2011 12:22:26   
PC Baby
Ja, na bolhi jih prodajajo.

(odgovor članu Lony27)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.1.2011 12:28:31   
Najaa
eh tisti kostumi meni niso lepi. Sej pravim, mal pobrskaš po omari, kej sam narediš in je super. Sam mora se ti dat, ja. 

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.1.2011 12:55:50   
Lony27
Na Bolhi pogledala, našla enega, vendar je premajhen...

Verjetno bo pa res najboljše, da ga sama naredim in presenetim mojo miško....ker obožuje Nodijauser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.1.2011 16:01:16   
Lony27
Za informacijo....Naročila kostum Nodija preko pustni.kostumi.si. Cena 15 eur.
Pa ful luškan je. user posted image

(odgovor članu Lony27)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.1.2011 16:02:33   
Lony27
Popravek pustnikostumi.siuser posted image

(odgovor članu Lony27)
Neposredna povezava do sporočila: 11
14.1.2011 20:28:40   
ronja
Njega vprašaj, kaj hoče bit, menda mu ja ne boš ti izbirala, kaj naj bo?user posted image Pa skupaj kaj sestavita, saj je lahko čisto simpl in udobno (celo bolj verjetno bo tako, če bosta sama kaj sčarala).

Verjetno bo pa res najboljše, da ga sama naredim in presenetim mojo miško...

ja, naredi sama, ampak ne je presenečat: mali otroci imajo veliiiko rajši od presenečenj to, da sodelujejo pri načrtovanju, akciji,... Naj sama kaj predlaga, kako bi kaj naredili,... bo bolj zanimivo, pa še fajn se bosta imeli skup.

Ronja bo letos "zaspana princeska" (ne me vprašat, kje je to dobila - to je pa, ko otrok ne gleda tvjauser posted image - pojma nimam, od kod to, mislim, da je sama naumila) - in ta je ROZA, IMA KRILA in eno tako posebno oblekico (to še čakam, da ugotovim točno, kakšno, da jo naredim)...
Lejla bo baje lev, če si ne bo premislila do takrat (trenutno je v lev fazi). Sem zadnjič dobila na mail fotko enega luštnega kostumčka leva - že študiram, kako naj kaj naredim, da ne bo prevroče, pa da bo vseeno kosmato kot pač se za leva spodobi...

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 12
14.1.2011 21:58:18   
mateyka
joooooj, moja me je danes obvestila da bo Neko-No-Basu (mačji avtobus iz Totora) ali Totoro (ker sem rekla, da Neku-no-Basu verjetno ne moremo narest, ker ima ful nog). kap me bo - kje naj to najdem v sloveniji? user posted image user posted image user posted image user posted image
zgleda da bom mela ful dela.. mačjega avtobusa se sploh ne bom lotila - lahko doktorat nardim in eno leto šivam to skupi, da bo res dobro izpadlo.
za Totora pa moram premislit kako bo najbolj kul - bom verjetno ronjo gnavla, da mi mal pomaga, našo dežurno hiper ustvarjalko user posted image
evo, kaj si je zbrala, da bi ona bla - Totoro in mačji avtobus:
user posted image

p.s. mi gledamo risanke na računalniku - se zraven uči jezika (pappa se uči japonsko in ona z njim user posted image ).

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 13
14.1.2011 22:23:03   
ronja
Na craftsterju imaš par kostumov za totora - samo so seveda vsi doma narejeni. Mogoče dobiš navdih, pa ji sama zrihtaš? Sem tu, če boš kaj rabila:)
Totoro bi se dal dokaj enostavno naredit: pač en siv kožušček z belim trebuškom, pa posebej uhlje in obraz namažeš. Un avtobus je pa res malo bolj komplicirano: bi morala ful nog sešit. Pa ne vem,kako bi luknje izpadle (za okna mislim)...

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
14.1.2011 22:29:04   
mateyka
to se mi zdi boljš sešit na kostim (kao okna), noge so cel projekt imho.. pridejo pa še miši zadaj, ki se morajo svetit, ker so luči od avtobusa - to bi sešil votle miške in kake baterije not zbasal - bi ful raztural s to foro user posted image

ja, no worries, ti že pišem en email na totoro temo.. user posted image user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 15
14.1.2011 23:13:58   
smeja2
jaz iščem pa enobarven živozelen puli (lahko tudi navadna majčka z dolgimi rokavi) in pa pajkice ali žabce - za moji ninđa želvi!
a je katera kje vidla mogoče?

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
26.1.2011 7:59:11   
vijolca
Smeja2, še včeraj sem se hotela pridružiti tvojemu vprašanju glede zelenih žabic, pa sem jih našla! Kupila sem jih v Mercator hipermarketu, od Polzele, so pa bolj kot debele najlonke (DEN 60). Glede zelene majčke pa ne vem točno, kak HM ima ponavadi dosti majčk v vseh barvah.

(odgovor članu smeja2)
Neposredna povezava do sporočila: 17
26.1.2011 10:30:44   
smeja2
IZVIRNO SPOROČILO: vijolca

Smeja2, še včeraj sem se hotela pridružiti tvojemu vprašanju glede zelenih žabic, pa sem jih našla! Kupila sem jih v Mercator hipermarketu, od Polzele, so pa bolj kot debele najlonke (DEN 60). Glede zelene majčke pa ne vem točno, kak HM ima ponavadi dosti majčk v vseh barvah.

ja sej to je problem, ker so ponavadi vse majce neki porisane in se enobravnih sploh ne dobi.
Jaz sem našla ene tuki: http://magicshop.si/produkti/vse_za_pusta/rokavice_nogavice_in_dodatki/1549/nogavice_zelene_otroske_2058/
za majco pa še ne vem... ne da se mi pa zdej po nevem kolk štacunah hodit samo zarad tega user posted image

(odgovor članu vijolca)
Neposredna povezava do sporočila: 18
26.1.2011 13:36:27   
kat007
http://www.hofer-slovenia.si/si/html/offers/2867_20035.htm

(odgovor članu smeja2)
Neposredna povezava do sporočila: 19
27.1.2011 9:00:09   
livia
Jaz sem jih ene 2 leti nazaj kupila v Hoferju, različne velikosti, pa jih imamo za menjat vsako leto.

Takrat sem vzela zajčka, piko nogavičko, klovna, princesko in indijančka.

(odgovor članu kat007)
Neposredna povezava do sporočila: 20
10.2.2011 14:13:25   
darcica1
Pustne kostume za nodija imajo v pikapolonici.

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 21
14.2.2011 10:28:47   
kajalin*
na tej strani kostumi.si so pa hude cene!40 eur naj dam za dve uri afnanja?user posted image

(odgovor članu darcica1)
Neposredna povezava do sporočila: 22
14.2.2011 10:42:44   
tasa_m
Jaz sem ji kupila v BC za 10€. In sicer čebelico. 

(odgovor članu kajalin*)
Neposredna povezava do sporočila: 23
2.3.2011 16:18:10   
Uredništvo RR
Kako ste se potem odločile? Kaj boste za pusta hrusta?

Mi smo zbrali nekaj idej TUKAJ, in sicer za metuljčka, gosenico, pikopoko, zmajčka in še kar nekaj se jih najde!

Boste poskušale kostume narediti same, ali jih boste kupile?

Lp,
Anja

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.

Sladoled
F*R*U

kateri okus sladoleda vam je najljubši?

čokolada (24%)

vanilija (18%)

jagoda (9%)

lešnik (19%)

stračatela (18%)

gozdni sadeži (11%)

Število vseh glasov: 212

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!