Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
mačka jo je spraskala po obrazu 17.7.2007 21:29:22
|
|
|
|
mika
|
naše pupo pupo je spraskala sosedova mačka . potegnila jo je za rep, mačka pa ji je skočila v obraz. praske ima na ličku, pod očko, po veki, bradi in ustnici. na vsaki praski je na koncu krvava pikica. sam bog jo je čuval, da ji ni poškodovala oko. praske sem ji umila in razkužila. zdaj me pa zanima a je treba it za to k zdravniku. prijateljica, ki je delala na zavadu za zdravstveno varstvo, je rekla, da so cepili proti steklini tudi zaradi prask. lastnica mačke je dr. veterine, ampak je na dopustu. jutri bom poklicala pediatrinjo, me pa zanimajo vaše izkušnje. hvala
|
|
|
|
RE: mačka jo je spraskala po obrazu 17.7.2007 21:34:42
|
|
|
|
BaByGiRl
|
Jaz bi jo sigurno odpeljala k zdravniku takoj. Mačji kremplji so strup. Marski kaj lahko faše od mačk. Jaz jih imam , pa strogo pazimo. Tudi roke si po vsakem stiku z mačkom operemo, na začetku smo si jih celo razkuževali. Taka previdnost pa zato, ker je od frendice otroček dobil nek mačji herpes ali kako se temu reče...grozno je bilo. Saj potem ko so večji ni take panike. Boga punčka tvoja,..kako jo mora to pečt
|
|
|
|
RE: mačka jo je spraskala po obrazu 17.7.2007 21:36:34
|
|
|
|
mika
|
Taka previdnost pa zato, ker je od frendice otroček dobil nek mačji herpes ali kako se temu reče...grozno je bilo. kako pa to zgleda? pupa je sedaj vredu in je nič ne peče.
|
|
|
|
RE: mačka jo je spraskala po obrazu 17.7.2007 21:51:46
|
|
|
|
BaByGiRl
|
Nekakšni veliki herpesi so za pogledat. Ja, hvala bogu, da je ne peče...ponavadi mačje praske pečejo.
|
|
|
|
RE: mačka jo je spraskala po obrazu 17.7.2007 21:55:57
|
|
|
|
Anonimen
|
O jadna mala ; upam, da je res ne peče, ker zna biti nadležno. Za zdravnika še nisem slišala, da bi bilo treba it; ampak le pojdi, če te skrbi. Pri mačkah nikoli ne veš, kje vse so hodile in kaj pobrale...
|
|
|
|
RE: mačka jo je spraskala po obrazu 17.7.2007 22:23:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Če je tako, bi moralo biti vse v redu .
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zdrava črevesna mikrobiotaČrevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?