|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mačke
4.4.2007 10:56:14   
Anonimen
jst sem že namreč prebolela toksoplazmozo, pa me zanima če tiste, ki ste jo že, božate kaj mačke ali se jih izogibate...jst namreč obožujem mačke in če je kje, ne morem, ne da bi jo pobožala.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: mačke
4.4.2007 10:58:54   
BAMBINA_
Anonimnost pa je na tej temi potrebna, ker... user posted image
Sicer pa, jaz sem tudi že prekužena, zato se svojim mačkom ukvarjam ravno toliko kot prej. Edino mačji wc pa zdaj res striktno čisti moj user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.4.2007 11:03:09   
Anonimen
Če si jo že prebolela se itak ne rabiš ničesar bat.

Drugače pa od božanja muc ne dobiš toxeuser posted image , tako da kar božej.

(odgovor članu BAMBINA_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
4.4.2007 11:31:56   
Dejča
Svojo kar božaj, vsake mačke na cesti, ki jo srečaš, pa ti res ni treba - že zaradi drugih bolezni, kot so garje ipd. ne. Jaz sem bila včasih tudi takšna, da sem morala malo počohljati vsakega pasa, ki je pritekel mimo - potem pa sem si zavestno rekla, da tega ne bom več počela - med nosečnostjo pa še sploh ne, saj tudi toksoplazmoze še nisem prebolela.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.4.2007 18:53:26   
mama06
Pozdravljene,

meni pa je znanka, ki dela na Zavodu za zdravstveno varstvo že vrsto let v laboratoriju dejala, da se lahko kljub temu, da si že bila okužena s toksoplazmozo, okužiš ponovno.

Muce kar mirno božaj, samo njihovih iztrebkov se izogibaj in zelenjave, ki raste na vrtovih, kamor hodijo muce na WC - po novem se baje prenaša tudi tako.

LP

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.4.2007 9:08:49   
Anonimen
Jaz toxe še nisem prebolela, imam pa doma hišno muco.
Kadar ji čistim mačje stranišče si obvezno nataknem rokavice in kasneje dobro operem roke.
Kaj čem, ven je vržt ne morem, sem pač bolj pazljiva, za jes že od nekdaj dobiva samo mačjo hrano in ničesar drugega, s čimer že močno zmanjšaš možnost okužbe i tudi ven ne hodi, da bi se lahko nalezla od drugih mačk. Tudi one se namreč zastrupijo s surovim mesom.

(odgovor članu mama06)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
5.4.2007 10:49:34   
Anonimen
sem prvič noseča in ker sem celo življenje okrog mačk, ki jih obožujem, sem toxo že prebolela. sicer pa če je muc čist in je hišni in kastriran se nimaš česa bati, samo stranišče je fino da čisti nekdo drug.
sicer lahko pa toxo dobiš v neoprani zelenjavi, slabo kuhanem mesu in mislm, da mucke preveč zaznamujemo, ker niso edine prenašalke te bakterijeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
5.4.2007 16:44:40   
majas
Tudi jaz sem jo prebolela in sem celo nosečnost imela muco pri sebi, hvalabogu je bilo vse vredu.

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.4.2007 18:17:06   
Putka
mucke preveč zaznamujemo, ker niso edine prenašalke te bakterijeuser posted image

Sicer je Toxoplasma parazit, tako kot malarija, sej zato pa so tolk nevarne. Je pa res, da je treba poleg živali tudi na neumito zelenjavo in sadje pazit. Ampak samo zato, ker se lahko kaki živalski iztrebki gor najdejo.

Toksoplazmoza se namreč prenaša med živalmi (in človekom), ostalo je nevarno, če smo packe. Pa jaz si vedno dobro roke umijem po božanju psov, mačk,.. sploh tujih. In še posebej pred pripravo hrane, saj se na neumitih rokah še marsikaj drugega najdeuser posted image

Jaz sem pa tudi v drugi nosečnosti Toxo negativna, kljub ne vem koliko psov, mačk in drugih živali, ki smo jih imeli doma ali so šle preko mojih rok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?