Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
m mi zamuja, test negativen 14.1.2009 13:28:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Zivijo punce, rada bi prosila za vaso pomoc, ce je imela katera tako izkusnjo. Menstruacijo bi morala dobiti cca 5dni nazaj, od takrat me ful ful bolijo prsa,v jajcnikih me spika, zvecer mi dela tdi slabo...test je negativen. A je mogoce, da je to komaj ovulacija?Ker nikoli me ne boli tako dolgo, ponavadi 2dni pred , pol se pa vlije. In ponavadi imam rjavo rozast izcedek, sedaj pa nic, samo malo sluzastega brezbarvnega izcedka. Cudno mi je tudi za ovulacijo, saj je nikoli ne cutim, nikoli me nic ne spika....a test zazna izvenmaternicno nosecnost (ker nekje sem zaznala da CB je vcasih ne zazna, ma nism sigurna)
|
|
|
|
RE: m mi zamuja, test negativen 14.1.2009 13:54:42
|
|
|
|
galea
|
Če mene vprašaš je to tvoja psiha. tudi meni je menstruacija prejšnji mesec zamujala 5 dni, ful se mi je vrtelo, bilo mi je slabo bolela so me prsa, test je bil negativen in čez 5 dni se je vlilo. Sedaj v tem mesecu, pa sem skušala čimbolj pozabiti na to, da bi bila lahko noseča, nisem štela dnevov kdaj bi morala in na dan, ko bi morala dobiti menstruacijo sem naredila test, ki je bil pozitiven. V tem mesecu mi ni bilo slabo, nisem imela vrtoglavic, samo malo me je špikalo po jajčnikih in to je bilo to na koncu. po mojem, boš menstruacijo dobila v kratkem.
|
|
|
|
RE: m mi zamuja, test negativen 14.1.2009 13:56:08
|
|
|
|
Anonimen
|
test zazna tudi izvenmaternično , tako da če bi imela to, bi bil test pozitiven. poleg tega bi tako nosečnost spremljale tudi krvavitve in krči ... lahko je tudi, da si prehitro delala test. a imaš drugače redno ? lahko tudi greš na krvni test, ki ti bo 100 % potrdil ali ovrgel .
|
|
|
|
RE: m mi zamuja, test negativen 14.1.2009 14:05:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Nimam redne m, zato sem tudi pomislila, da sem ga mogoce prezgodaj delala. Bomo videli, ce se mi ne pojavi do drugega tedna, grem k ginekologinji. Čestitke pa tebi Galea, za pozitiven test
|
|
|
|
RE: m mi zamuja, test negativen 14.1.2009 14:37:47
|
|
|
|
pikica36
|
ponavljaj teste vsake par dni . če ti kaže negativno, lahko počakaš do 3 m.preden dobiš , vsaj tako pravi Pušenjak
|
|
RE: m mi zamuja, test negativen 14.1.2009 15:40:45
|
|
|
|
druga
|
IZVIRNO SPOROČILO: galea Če mene vprašaš je to tvoja psiha. tudi meni je menstruacija prejšnji mesec zamujala 5 dni, ful se mi je vrtelo, bilo mi je slabo bolela so me prsa, test je bil negativen in čez 5 dni se je vlilo. Sedaj v tem mesecu, pa sem skušala čimbolj pozabiti na to, da bi bila lahko noseča, nisem štela dnevov kdaj bi morala in na dan, ko bi morala dobiti menstruacijo sem naredila test, ki je bil pozitiven. V tem mesecu mi ni bilo slabo, nisem imela vrtoglavic, samo malo me je špikalo po jajčnikih in to je bilo to na koncu. po mojem, boš menstruacijo dobila v kratkem. najprej čestitke zanima me, kako pogosto sta . vseeno vsak drugi dan?
|
|
|
|
RE: m mi zamuja, test negativen 14.1.2009 18:09:52
|
|
|
|
donna22
|
meni je M tudi zamujala, sem naredla test - babycheck - in je bil negativen. ker M ni in ni blo, sem ponovla ampak šele čez 3 tedne, ko sem bila že skoraj 6 tednov , se pravi, da mi je 1. test pač narobe pokazal. sicer pa nisem imela nobenih znakov, razen da so me prsi bolele, 2 dni pred pa sem mislila, da bom dobla M, ker so bili znaki bolj temu podobni kot pa nosečnosti. v bistvu, če bi čakala znake, še zdaj ne bi vedla, da sem , tako pa zdaj s fantom pričakujema prvega otročka 8. julija tako da je možno, da je test narobe pokazal, mogoče pa tokrat ni uspelo - kot ti svetujejo drugi, res se ne obremenjuj s tem, ali bo uspelo ali ne ... mogoče boš še prehitro vidla ..., hehe
|
|
|
|
RE: m mi zamuja, test negativen 14.1.2009 19:47:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala Donna22, sej mogoce sem ga prezgodaj delala, vendar bo verjetno kar tecka prisla, se zmeraj me bolijo prsa, tudi v jajcnikih me se poscipa .... sicer pa delava na dojencku ze vec kot leto dni Pa cestitke za nosecnost
|
|
|
|
RE: m mi zamuja, test negativen 14.1.2009 20:11:12
|
|
|
|
U*
|
Punce sej smo se že večkrat razpisale o tem da so znaki za tečko in skoraj enaki počakaj še par dni in ponovno naredi test. pa veliko sreče.
|
|
|
|
RE: m mi zamuja, test negativen 14.1.2009 20:20:40
|
|
|
|
TejkaPK
|
Meni je enkrat M zamujala 2 mes. Sem bila že skoraj prepričana da sem nosečka, kljub negativnim testom.Pol mi je pa dal tablete za sprožitev M, ker ni bilo nič. Zdaj pa mi tudi ful zamuja in sem jo šele danes dobila namesto nekje pred novim letom. Lahko je psiha ali pa ne... kdo bi vedel.
|
|
|
|
RE: m mi zamuja, test negativen 16.1.2009 20:05:06
|
|
|
|
donna22
|
hvala, anonimna sporoči, če je uspelo ali ne ...
|
|
|
|
RE: m mi zamuja, test negativen 19.1.2009 11:58:32
|
|
|
|
bincab
|
Čaw, punce! Tudi meni zamuja , in sicer 5 dni. Drugi dan zaostanka sem delala test BC, pokazal je negativno. Špika me po jajčnikih, imam rahlo rjavkasto obarvan izcedek ampak ne ves čas. Samo malo, tolk da je. Prsi me bolijo po zunanji strani, ponavadi me pred zelo bolijo bradavičke. Jaz še kar upam na . Kaj ve mislite? Psiha ne bi rekla da je, ker ta mesec res nisem nič pričakovala, se nisem obremenjevala...delava pa na pol leta.
|
|
|
|
RE: m mi zamuja, test negativen 19.1.2009 18:11:10
|
|
|
|
donna22
|
Počakaj še kaki dan, potem pa naredi test še enkrat. Možno je vse ...
|
|
|
|
RE: m mi zamuja, test negativen 20.1.2009 10:48:21
|
|
|
|
zarja1
|
včasih ko fajn zamuja je možnost, da do ovolacije sploh ni prišlo in sluznica rabi dalj časa, da se prične luščiti in da nastopi . V takih primerih G predpiše Dabroston. Če ti zamuja več kot 10 dni obišči svojga G. Drugače pa ja, vsak test zazna tud izvenmaternično nosečnost, saj beta hcg raste in se pokaže v urinu in krvi...
|
|
RE: m mi zamuja, test negativen 23.6.2009 12:26:05
|
|
|
|
doloress
|
Pozdravljene vse skupaj, imam eno vprasanje in sicer, ce lahko G z ultrazvokom zagotovo ugotovi nosecnost? Ali more biti obvezno krvni test? M mi zamuja ze 18 dni, testi so bili negativni in danes sem sla h G in mi je naredil ultrazvok in rekel da nisem noseca. Skrbi me predvsem izvenmaternicna nosecnost, saj imam skozi velike bolecine v desnem jajcniku. Problem je bil tudi v temu, ker je moja G na porodniski in je bil en, k me skoraj ni dobro pogledal. Mi je deloval bolj tako, samo da se me resi. Sicer mi je predpisal hormone, ampak jaz se se vedno bojim, da je kaj narobe... Ima katerea kaksne izkusnje?
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?