zara3 -> RE: trojčki? (13.7.2006 9:23:32)
|
Draga anitag, Evo, tudi mamice trojčkov se oglašamo na tem forumu, je pa res, da odkar smo številčna druzina ne uspem vsak dan pogledat kaj je novega. Verjetno si po kakšnem od prejšnjih sporočil ze opazila, da sem mami 1 letnih trojčkov. Ravno prejšnji mesec so moji zlati otročki upihnili prvo svečko na tortici. Tudi pri nas je bilo podobno...prvi dan šok, da so trije, nakar sva z mozem novico zelo lepo sprejela in se veselila trojne nosečnosti. Paniko so delali edino zdravniki, ki so tudi nama predlagali redukcijo. Pri nas je bila povečana rizičnost še zaradi tega, ker sta fanta enojajčna. Midva z mozem sva se odločila, da pustiva, da narava naredi svoje. Odločitev je bila še lazja tudi zaradi dejstva, da je redukcija tvegano početje in lahko ostaneš brez vsega. Moja nosečnost je potekala brez vsakeršnih tezav. Sicer sem bila od 2 meseca nosečnosti na bolniški, zadnji mesec sem preventivno prelezala v bolnišnici, sem pa rodila z 32 tedni nosečnosti popolnoma zdrave otročke. Sicer so bili res majhne porodne teze, smo pa 1 mesec po porodu odšli domov z krasnimi dojenčki. Doma smo bili cca 14 dni pred PDP. Odkar imam trojčke sem spoznala kar nekaj mamic trojčkov in lahko ti povem, da imajo vse ki jih poznam zdrave otročke in niso imele kakšnih večjih tezav v sami nosečnosti in kasneje. V glavnem, ni ga na svetu junaka, ki bi ti lahko zagotovil, da bo vse vredu....ne pri trojni, dvojni ali pa če hočeš tudi enojni nosečnosti. Odločitev redukcije je samo tvoja in od tvojega partnerja. Jaz lahko samo povem tole, da če bi se čas zavrtel nazaj in bi bila ponovno v enaki situaciji bi naredila enako. Veliko sreče in zdravja, pa seveda pravilno odločitev ti zelim! Zara+[sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif]
|
|
|
|