antibiotiki in nosecnost (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

trma79 -> antibiotiki in nosecnost (12.7.2006 7:51:15)

Pozdravljene!

Pred tremi dnevi sem dobila visoko temperaturo, ki kljub čajem in zeliščnim sirupom nekako noče pojenjati, pa vneto žrelo imam. Zdaj pa zgleda še, da imam vnetje mehurja, za kar mi bo danes zdravnica verjetno predpisala antibiotike.
Midva sva seveda tudi ta mesec veliko delala na [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image], je pa od ovulacije šele slab teden, tako da ne vem, ali nama je ratalo ali ne.
Ne bi pa rada - če se je slučajno posrečilo - tega ogrozila.
Kaj naj naredim?
Kako škodljivi so antibiotiki, lekadoli ipd. v zgodnji nosečnosti (če ta sploh je)?

Hvala za čimprejšnji odgovor, opoldne sem že naročena pri svoji zdravnici.

Anonimen -> RE: antibiotiki in nosecnost (12.7.2006 7:59:16)

lekadol lahko vzameš, antibiotike tut ampak samo določene, zato zdravnici povej da si mogoče noseča in naj ti predpiše ustrezne!

tinaaja -> RE: antibiotiki in nosecnost (12.7.2006 8:12:39)

Vsako zdravilo, tudi lekadol, je odsvetovano v prvih 3 mesecih. Lekadol je sprejemljiv,. Amoksiklav je OK za nosecnice... Ampak odlocitev kaj, pa bi prepustila zdravniku.. Tudi vrocina ni ravno dobra za zgodnjo nosecnost, je vcasih boljs vzet tablet,da se zbije kot pa imet visiko vrocino.
Ajde, sibaj k dr..

trma79 -> RE: antibiotiki in nosecnost (12.7.2006 8:20:01)

Hvala, punce! Mi toliko pomeni ta vasa podpora na forumu.

Zdaj pa res sibam...

KODA -> RE: antibiotiki in nosecnost (16.7.2006 9:01:58)

Jaz sem v 8 tednu druge nosečnosti prebolela rota+adeno virozo.Jemala sem lekadole in ospene.Pa ni bilo nič narobe.

Stran: [1]