david -> RE: Tabu?? (12.7.2006 15:56:18)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tamauchica Če meniš da je zdravstveni dom prostor kjer bi lahko razlagal takšne in drugačne stvari potem ok, meni se ne zdi. Še vedno ne razumeš. Jaz ne pravim, da se moraš v ZD pogovarjat o spolnosti. Jaz ti govorim, da je objavljati intimne stvari na forumu podobno kot če bi to razlagala v ZD. Razumeš zdaj ? Če napišeš na forumu, da si prevarala moža z bivšim, potem obstaja možnost, da bo to prebral nekdo, ki te lahko identificira in bo informacija pricurljala do tvojega moža. Kar ni nujno, da si želiš. In nekateri pač ne želijo, da se izvejo stvari, ki se tebi zdijo popolnoma neproblematične in takim objavljanje kot Anonimen zagotavlja vsaj nekaj več anonimnosti kot običajni vzdevek. Samo to še ne pomeni, da je za take osebe spolnost tabu. IZVIRNO SPOROČILO: Tamauchica In toliko o anonimnosti, če bo kdokroli imel željo zvedeti kdo se skriva za nickom ali pa za anonimnežem bo to zvedu zelo preprosto, z današnjo tehnologijo je to samo nekaj minut dela. Čisto tako enostavno sicer ni, vsaj ne, če želimo to narediti v skladu z zakonom. Razen če ti veš nekaj kar jaz ne vem ? d.
|
|
|
|