KRK-KAKŠEN MANJŠI KAMP? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice

Sporočilo

ori -> KRK-KAKŠEN MANJŠI KAMP? (11.7.2006 14:18:37)

Pozna kdo kakšen manjši kamp na Krku, mi gremo v Ježevac pa bi se enkrat v času dopusta selili še kam drugam. Ali je že bil kdo v kampu ki je na poti v Srtaro Baško? Ali pa kakšen drug kamp ki ga priporočate?

PBJ -> RE: KRK-KAKŠEN MANJŠI KAMP? (11.7.2006 15:04:44)

Na Krku je kamp tudi v Šilu. Mi smo bili v apartmaju in smo šli na sprehod tam mimo, tako da ne vem, kako je notri. Ni pa tako velik in se mi ni tako na hitro ni zdelo slabo.

saša80 -> RE: KRK-KAKŠEN MANJŠI KAMP? (11.7.2006 19:53:27)

meni je všeč kamp škrila..to je malo naprej od punata...zelo lepa plaža..če mi pišeš na zasebno  in sporočiš emajl naslov ti lahko pošljem kaj sličic...res je zelo lepo..ni ne vem kako  moderen kamp ampak je zelo čist.. mi je včeš to, ker je prostor kjer so šotori vse pod borovci, res v čisti senci..kjer so pa avtodomi pa  je brez dreves..tako da se lahko odločiš kje boš al pod drevesi v senci ali pod milim nebom na sončku..v kampu je gostišče z restarvracijo, trgovina, tržnica kjer prodajajo sadje,....

čaki -> RE: KRK-KAKŠEN MANJŠI KAMP? (11.7.2006 20:37:08)

na krku je kamp pušča. takoj oz kmal ko prideš iz mosta. če se takoj čez most na parkirplacu ustaviš in pogledaš dol ga boš vidla. imajo wc in tuše, trgovine pa nimajo. imajo tuddi seveda bife.
mi smo tja hodili ene 3 leta. pa je blo kul sploh je the best za male mulčke

Stran: [1]