Anonimen -> RE: 22 mes in BREZ PLENICE!!! (12.7.2006 13:15:06)
|
Uf, ste pridni. Meni se pa ob vsem tem poraja kup vprašanj. Naša bo tudi ta mesec stara 22 mesecev. Danes je prvi dan, ko sva brez plenice, mislim, da kar uspešno. No, prej je šla lulat kdaj v kahlico, sem jo odvila in dala na kahlico, pa je slučajno ratalo, nikoli pa ni pvoedala. Zjutraj je bila takoj, ko se je zbudila sicer že pokakana v plenico. Potem sem jo pustila brez plenice in se je trikrat polulala, vsakič takoj priletela povedat, da se je. Potem pa naenkrat pride in samo reče "mami, mami". Jo vprašam, če jo lulat, pa nič. Vseeno jo hitro slečem in dam na kahlico. Že ko sem jo slačila, sem opazila, da ima rahlo rjave gatke in da jo verjetno kakat. Takoj, ko jo posadim, se je pokakala in potem sva še pol ure ploskali. odnesli sva v stranišče in sama je hotela potegniti vodo in je bila ful ponosna. Potem sva šli ven. V pesku sem jo opazila, da nekaj čudno čepi in jo vprašam, če jo lulat, pa samo reče "ja". Bila je še suha. Hitro jo dam na kahlico in res priteče. Spet sva ploskali, pa pospravljali in sama je morala potegniti vodo. Za tem je še dvakrat prišla do mene in samo rekla mami, mami, sem jo dala na kahlico in obakrat lulala. No, zdaj spi in pleničko ima spet gor. Popoldne pa upam, da nadaljujemo. Zdaj pa vprašanja? Kako to odvajanje zgleda naprej? Midve sva se danes odpovedali sprehodu, da je bila brez plenice. Za jutri pa že vem, da bova cel dan odsotni. Danes sem dobila občutek, da je rabila, da je dojela, kaj to pomeni, lulat, zadržat. A če bo jutri spet cel dan v plenici, bo v petek še imela ta občutek? Kako je s sprehodi in drugi stvarmi, ko pač nisi doma? To pomeni, da če hočem, da bi bila brez plenice, da morava biti ves čas doma? Midve sva kar potepuške sorte in ne vem, kako bova zdržali. Koliko dni ste bili brez plenic, da ste si upali tudi kam iti brez plenic? Joj, se mi zdi, da ful kompliciram. viv, koliko je bila pa tvoja stara, ko je tako sama rekla? Jaz bi po eni strani tudi tako naredila, pa mi drugi težijo, naj izkoristim zdaj, ko je toplo, pa bla, bla, bla. Sem se pa vseeno odločila, da poskusim, ker sama pove, kdaj se pokaka v plenico. Se pokaka in takoj pride povedat, da jo moram previti, zato bi bilo mogoče dobro, če jo navadim, da gre v kahlico.
|
|
|
|