Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ZMEDENA SEM PROSIM VAS POMAGAJTE!!! 11.7.2006 13:54:17
|
|
|
|
tinaaja
|
Pojdi dat kri ali pa se malo pocakaj, da vidis. Sta samo dve moznosti: M zamuja ali pa se nimas dovolj nosecniskega hormona. KAj od tega pa je, pa zal ne morem rect. drzim pesti
|
|
|
|
RE: ZMEDENA SEM PROSIM VAS POMAGAJTE!!! 11.7.2006 13:56:10
|
|
|
|
muki1
|
CB je meni osebno najboljši test. Meni je vedno pokazal očiten +, sem pa že slišala, da je puncam kazal lažno pozitivni rezultat, tako, da bi jaz na tvojem mestu kar čakala , če se pa ne pojavi, ponovi test z jutranjim urinom čez par dni. Vem, da je čakanje hudičevo, lahko, da ti m. zaostaja tudi zaradi stresa.....
|
|
RE: ZMEDENA SEM PROSIM VAS POMAGAJTE!!! 11.7.2006 13:57:39
|
|
|
|
Teya*D.
|
Hvala ti za odgovor! Jaz sem pričakovala, da bo danes M pa je ni bilo. Ne vem pa zakaj bi M zamujala tako dolgo, ker še nikoli ni, vsaj tako dolgo ne.
|
|
|
|
RE: ZMEDENA SEM PROSIM VAS POMAGAJTE!!! 11.7.2006 14:00:48
|
|
|
|
TONČI.
|
Teste moraš vedno delati z jutranjim urinom. V zgodnji nosečnosti je le takrat menda notri nek hormon ki ti pove da si noseča. No vedno je v urinu a zjutraj je najbolj.
|
|
|
|
RE: ZMEDENA SEM PROSIM VAS POMAGAJTE!!! 11.7.2006 14:37:12
|
|
|
|
nuala
|
Lahko je reči, da bodi potrpežljiva, ampak jaz sem v zelo podobni situaciji kupila 5 testov in vsako jutro gor lulala... dokler ni bila črtica čisto dobro vidna. Je pa vsekakor možno, da se je test zmotil ( če prav razumem je pozitivno kazal eden od treh ) Poizkusi še, pa srečno!
|
|
RE: ZMEDENA SEM PROSIM VAS POMAGAJTE!!! 11.7.2006 14:42:21
|
|
|
|
zaljubljena23
|
Tudi jaz ti priporočam, da še test ponoviš enkrat in to z jutranjim urinom
|
|
RE: ZMEDENA SEM PROSIM VAS POMAGAJTE!!! 11.7.2006 14:49:25
|
|
|
|
taja1
|
Jaz bi ti svetovala, da pocakaj se par dni potem pa test ponovi. Mogoce pa je se prezgodaj. Ce bo po parih dneh se vedno negativen, pa pojdi do G. Je pa res, da ti svetujem na podlagi prebranega, ker izkusenj (se) nimam.
|
|
|
|
RE: ZMEDENA SEM PROSIM VAS POMAGAJTE!!! 11.7.2006 15:36:47
|
|
|
|
Teya*D.
|
Hvala za nasvete! Ja naredila sem tri teste, eden od teh je bil tako rekoč 'pozitiven' , če bi temu lahko tako rekla. Vseeno upam, da bi pokazal velik +. Koliko dni naj počakam? Naj naredim test kar jutri zjutraj? Kaj potem, če bo spet negativen? lp
|
|
|
|
RE: ZMEDENA SEM PROSIM VAS POMAGAJTE!!! 11.7.2006 16:09:58
|
|
|
|
taja1
|
Jaz bi na tvojem mestu pocakala se dva, tri dni. Ce bo cez tri dni se vedno negativen, pa pojdi raje do G. Ne izgubi upanja - brala sem, da nekaterim puncam test tudi po tednu izostanka ni se nic pokazal. Jaz ti zelim, da cimprej ugledas . Veliko srece.
|
|
|
|
RE: ZMEDENA SEM PROSIM VAS POMAGAJTE!!! 11.7.2006 18:25:02
|
|
|
|
delfinčica
|
Probaj počakat dva ali tri dni, v tem času se namreč vsebnost hormona podvoji in test zanesljivo pokaže.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?