Blago pri King TS Plus sedežu (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema



Sporočilo


atina74 -> Blago pri King TS Plus sedežu (10.7.2006 23:19:54)

Odločamo se za nakup sedeža Romer-ja King TS Plus. Rada bi ga naročila preko interneta, pa sem v dilemi katero barvo naj izberem. Nekako sem mislila na Julie (svetlo modra barva), pa me skrbi iz kakšnega materiala je. Da ne bo pomote, ni problem izbire v sami barvi, temveč v materialu pri posamezni barvi, ker želim seveda takega v katerem bi se otrok čim manj potil.  

Ker vem, da vas je tukaj že veliko, ki tak avto sedež uporabljate bom vesela vsakega vašega nasveta.   




Errai -> RE: Blago pri King TS Plus sedežu (11.7.2006 7:30:10)

Mi imamo Roemer Duo plus, ampak materiali so enaki. Pri Roemerju obstajajo tri vrste blaga - classic line, trendline in high line. Mi imamo zadnjega, ki je tudi najdražji, ampak se splača. Tudi v največji vročini mali ni moker po hrbtu. Kolegica ima classic line (najcenejša varianta), pa bi lahko malemu majčko po vožnji skoraj ožela. Tudi za trendline sem slišala, da so otroci v njem mokri. Po mojem se splača dati nekaj tolarjev več za kvalitetno blago.




Naty*Taja -> RE: Blago pri King TS Plus sedežu (11.7.2006 7:43:31)

Tudi mi imamo King TS plus high line. Se splača dat mal več ja, se strinjam. Smo v jajčki imeli neko sranje od umetnega blaga, pa je bil mali non stop čist moker po hrbtu.Tale je pa zakon, ker do sedaj mu še vroče ni blo not.
Se pa za okol 5.000 dobi tudi neko poletno pregrinjalo za Romerje, če se ne boš odločla za najvišjo kakovost!




Anonimen -> RE: Blago pri King TS Plus sedežu (11.7.2006 9:11:33)

Mi smo kupili tega preko e-baya. Blago zgleda OK, nismo pa ga še sprobali. Tako da ti žal ne morem pomagat.
Pojdi v BC pogledat, običajno imajo kar nekaj vrst razstavljenih.




MH0 -> RE: Blago pri King TS Plus sedežu (11.7.2006 11:31:30)

Mi smo pa čez King TS Plus (Verona - high line) oblekli kar original poletno prevleko. Je pa cena tega kosa frutirja res svinj...., 7,5kSIT v BC, če se še prav spomnim.




lex -> RE: Blago pri King TS Plus sedežu (11.7.2006 13:10:10)

Mi imamo highline siv in moder. Edino kar je, da se barva počasi na soncu spreminja v rjavkasto. Sedež je skoz v avtu in sonce pač nredi svoje. Ga pa ne menjam za nič. Midva sva ga kupila v Toysu kjer je bila cena za tega ista kot cena za classic line pri nas. So pa najcenejši na sončkovi spletni strani.




Stran: [1]