|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj so jim zrasle 5ice
10.7.2006 14:19:52   
bini
naša ana bo stara 25mesecev... trojke je dobila cca 3 mesece nazaj z velikimi mukamiuser posted image .. štirice so bile že prej...
petk pa kar še ni...slini se že en mesec grozljivo, da kar teče od nje... če je slečena je skoz mokra po trebuščku user posted image  od sline... jo skoz mal hladi...
sem zadnjič vprašala svojo zobarco pa je rekla, da večina jih ima že pri 2eh letih...
kdaj so jih pa vaši dobili??

Svet je lep!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj so jim zrasle 5ice
10.7.2006 14:27:07   
dix
večina pri 2 letih? user posted image user posted image user posted image

Kaj pa tisti ki dobijo prvi zob pri 1 letu? pol bi pa res imeli celo leto muke da bi do 2. leta prišle že 5tice ven.

Naš bo sept 2 leti pa ne duha ne sluha o njih. Mogoče pa že so pa še sploh nisem opazila, saj je obema hudičkoma ena 4ka na skrivaj ven pokukala da sploh nisem vedela kdaj user posted image

Ma se ne sekiram, grize tudi brez teh.

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.7.2006 14:29:07   
Adelina
Naš bo tud ta mesec star 25 mesecev, pa nima še nobene petice, čeprav je 3 dobil že kar nekaj časa nazaj (18-20 mesecev). Tud naš se slini pa skoz rine roke v usta, česar sicer ne počne ampak o zobkih še ni sledi.
Baje pa da 5 redko zrastejo pred 2. rojstnim dnem, vsaj tako so mi rekli, s katerimi sem se pogovarjala o tem.

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.7.2006 14:35:08   
Anonimen
Kako pa to sploh veste? Jaz za Tiborja pojma nimam, kdaj in če jih je dobil. Star pa je 4 leta. Najbrž jih ima, sklepam. Ali pa še ne ...

(odgovor članu Adelina)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
10.7.2006 15:03:32   
dix
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Kako pa to sploh veste? Jaz za Tiborja pojma nimam, kdaj in če jih je dobil. Star pa je 4 leta. Najbrž jih ima, sklepam. Ali pa še ne ...

user posted image  A vi si zob ne umivate?

Saj pri nas je tudi težava s tem, kot pravim sem kaki zob kdaj spregledala, ampak trenutno vem, da manjkajo še samo 5ke, ker ko kriči na ves glas jih hitro preštejemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.7.2006 15:04:50   
Anonimen
Umivamo že zobe, ampak ne vidim v taka mala usta tako daleč notri.

(odgovor članu dix)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
10.7.2006 15:39:57   
jagoda
Adam bo imel 2. rojstni dan čez 14 dni in ima že tri petice, četrta pa pravkar kuka ven. user posted image

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.7.2006 20:36:36   
Jana4
Mi smo stari skoraj tri leta in nam komaj lezejo ven z veliko mukouser posted image

You're Unique, Just Like Everyone Else....

(odgovor članu jagoda)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.7.2006 20:49:11   
Anonimen
naša je mela vseh 16 zob do 13. meseca pol pa ni blo petk na spregled do 20 mescov in pol, tazadnja ji je prilezla vn pri slabih 23. mesecih.

to tazadnjo sem opazila ko se je neki nazaj nagnila v nakupovalnem vozičku in se režala z odprtimi usti :) drgač sem ji pa vsake kvatre mal pošlatala če je že kej zuni. me je ene parkrat kr fajn ugriznla na ta račun :)

(odgovor članu jagoda)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
10.7.2006 23:51:39   
ZARA
Vem, da jih ima...kdaj jih je pa dobila je pa težko vprašanje...user posted image

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.7.2006 8:34:45   
bini
ja, med umivanjem zob jih tud jest ne znam preštet user posted image user posted image ... najlažje je takrat ko zganja trmo v stolčku za mizo in se dere na vsa usta - takrat se ne premika in se kar dobro vidi tja dol do mandljev user posted image .... pa včasih tud ročno pogledam tako kot lara in potem fašem kakšno krepko v prst s štiricami in trojkami user posted image ...
no, kot vidim je statistika nekak fifti-fifti.. naša je spet med tistimi tazadnjimi - pri spanju, velikosti, neješčnosti, pa še zobe bo tazadna vse dobila... ampak važn da se mamo radi user posted image

Svet je lep!!

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.7.2006 13:48:23   
polona3
naš je pa dobil prvi zob točno pri enem letu, pred 3 tedni je dopolnil 2 leti in mu je ven pokukala prva petica.

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?