ninocka -> RE: Muca in nosečnost (1.9.2006 22:12:45)
|
Ko smo mi nasega domov prinesli, sta ga macka samo povohala in potem nista silila vec v njega oz. sta ga ignorirala, prvih par mesecev sta se izogibala tud vseh njegovih stvari, potem pa sta veselo zacela polezavat v lupinici, vozicku, avtosedezu... Ker je tamal spal pri nama v spalnici, se je eden od mackov izselil (oba sta spala pri meni na pojstli), drug pa je se vedno spal in se stiskal k meni. Zdej, ko je tamal star eno leto in macka podi okrog, ga se zmeraj ignorirata in bezita pred njim. Ko smo tamalga preselili v njegovo sobo (pred enim tednom), se je nazaj v spalnico vrnil se drug macek [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Men se tud zdi, da bos nardila vec skode, ce bos dala macka za pol leta v rejo in potem nazaj. Macki so navezani na okolje, poleg tega pa zna zacasno izselitev povezat z otrokom in ga kasneje iz ljubosumnosti res kaj poskoduje. Jst ga ne bi dala stran, bi bla previdna pri stikih med njima, ce bi macek kazal veliko agresijo na otroka, ga odstrani, drugace pa naj uziva z vami. Saj verjetno prvega otroka tud ne bos dala v rejo, ko bos drugic rodila?
|
|
|
|