|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Še zmeraj nagaja!
9.7.2006 21:19:06   
Anonimen
Meni se že meša od žlehtnobe bivšega moža, čisto sem živčna.Lani maja sem se jaz z otroki k  svoji mami odselila oj je ostal v hiši poleg taščine ki sva jo skupaj zidala. Šla sem ker pije pa bil je zelo psihično nasilen do nas, občasno tudi fizično. 12.6. sva imela ločitev,samo zadeva še ni končana ker se ni strinjal glede stikov preživnine in sploh da otroci ostanejo pri meni. Rekel je sodnici da podpiše skrbništvo če grem proč od mame ker moja mama šćuva otroke proti njemu. To sploh ni res. sodnica je rekla da nemorejo tej njegovi zahtevi ugodit, ke rj ecsd dalporočilo kak je in tudi otroci so na csd izjavili da nočejo živet pri njem. Tavelik je celo rekel da noče imet stikov z njim, ker je bil oče do njega zelo nesramen. Mož pa je kar nakladal kako so pri mami neprimerne razmere za odraščanje otrok. Sodnica je rekla da mu dajo možnost ker ima salbo plačo da gre na brezplačno pravno pomoč in dvigne vlogo za izvedenca-psihologa, da se razjasni zakaj zavračajo stike z njim in kako nanje vpliva moja mama. Predlagala pa je da bi bili stiki do naslednje obravnave enkrat tedensko da se otroci navadijo najnj naj bi bila jaz poleg. Pvi teden smo se dobili in šli na drink, drugič na kopanje. Tretji teden je pa že začel **** po starem me klicat večkrat na dan in grozit da me bo ubil pa zmerjat s kurbo in prasico in da jaz njemu ne bom govorila kdaj bo prišel otroke gledat, zato je prišel 3 petke zapored med 21 in 22h na obisk. Ta petek je prišel par minut pred 22h in prinesel gajbico krompirja ko je oddal se je obrnil in šel. Vsi so že spali jih je pa zbudil videl je le srednjega. Plačuje nič za otroke pravi da zato ne ker sem jaz hudobna in ker mame nespravim v Polje in s tem uničujem otroke. Tudi moji mami grozi z umorom. Teden ki je minil in teden ki pride hodijo otroci na oratorij zato da ne bi preveč mame obremenjevala ko sem v službi in tudi da bi bil bivši zadovoljen, pa mi je včeraj poslal sms, da otroke dajam tja ker se mi jih ne ljubi čuvat. Pa saj ni res delam vsak dan do 15h no res pa oratorij traja do 16h. Danes mi je poslal sms, da ima novo dormeo vzmetnico in če jo pridem sprobat, da išće prostovoljke. Jaz sem psihično popolnom ana tleh, neodgovarjam na njegove blesave in včasih tudi žaljive smsa. Kako se ga naj rešim? Jaz nimam pojma! Mi je dal že nekja časa kar mir zdaj se je pa spet spravil name. Za otroke ko kliče nič nesprašuje kako so, niti spričevala ni imel željo videt, le govori da noče da živijjo z dvema norima babama.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Še zmeraj nagaja!
9.7.2006 21:24:15   
Anonimen
ne vem a lahko zahtevaš prepoved približevanja? js bi dala posnet telefonske pogovore ko bi mi grozil in šla z njimi na policijo al neki! vsekakor bi pa takoj po tem spremenila telefonsko, da me saj klicat ne bi mogu več! psihopat!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
9.7.2006 21:57:06   
Marogica
Ta presneti alkohol. Kaj ti naj svetujem? Najbolje bo, da probaš čim bolj ignorirati njegove klice in sporočila in se čim manj razburjati ob njih. Saj vem, da je težko in da je meni lahko pisati, vendar poizkusi. Mislim, da se bo počasi unesel, kot vsi. Ti si ga pač prizadela s tem, da si od njega odšla in sedaj ti pač nagaja. Vse to, kar govori so pa velike PRAZNE besede.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.7.2006 21:58:25   
tipka
Kar na policijo pokliči in vprašaj, oni so pristojni za zaščito ljudi in premoženja. Ta prepoved približevanja ni slaba ideja. Dokaze boš verjetno morala predložiti. Mislim, da je telefonske pogovore mogoče snemati. Lahko pa pokličeš še vse tiste telefone, ki so namenjeni ljudem v stiski. Rola se mu, s takimi se ni za hecat. Absolutno naredi vse, kar je mogoče, da se ga rešiš.

Veliko sreče!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.7.2006 22:08:05   
tinaaja
Zamenjaj gsm stevilko in mu povej tocko kdaj te lahko poklice na starega - ponedeljek ob 20 npr. Se strinjam, da snemaj!!! Imam podobno izkusnjo z groznjami, sam da je biu moj fotr. In svaka ti cast, da si odpeljala otroke, ker noben otrok ne bi smel bit temu izpostavljen. Drugace pa ne vem, ce obstaja institucija, kjer se pred svetovalcem pogovarjas - kot mediacija ali kaj podobnega... ker verjetno se bosta sama na 4 oci bolj tezko kaj zmenila. sklepam da je pogumen sele kot je ima alko v riti in takrat tezi - zato, pred pricami cez dan pogovor. Z mojim fotrom se tud to ni dal.. ampak druga zgodba. probaj se cim manj sekirt in drzi se

(odgovor članu tipka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.7.2006 22:11:20   
Anonimen
Pogovore lahko snemaš samo če poveš, da snemaš. Če ne ne veljajo kot dokaz.

Lahko rečeš te bom snemala in dejansko snemaš - itak ti ne bo verjel, ti boš pa krita.

Upam, da se bo vse dobro izteklo. Drži se pupa.

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
9.7.2006 22:27:05   
marcela
Grožnje prijavi policiji, čeprav dvomim v njihovo ukrepanje. Imela boš pa dokaz za sodišče! Številko zamenjaj, daj le osebam, ki jim zaupaš. Ob tako poznih urah mu pa ne odpiraj vrat. Sem pa vesela, ker si ga zapustila, čeprav sta skupaj gradila. Iz tega razloga marsikatera žena trpi nasilje. V Polje bi pa on mogel! user posted image
Drži se punca!

Počni kar ti je volja, le poskrbi , da s svojimi dejanji ne prizadaneš drugih

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.7.2006 22:33:31   
pot
Ali lahko sms-e na sodišču pokažeš oz. policiji? Sicer pa se lahko pri svojem operaterju pozanimaš ali ga lahko blokirajo oz. izklopijo, ker te nadleguje. Ovadbo lahko proti njemu podaš, če se ne motim, sploh, če te nadleguje večkrat. Shranjuj sms-e, kot dokaz. Sploh zato, ker ti grozi. Probaj nekaj ukrenit glede tega, nujno. Očitno mu je dolgčas in spravlja svojo jezo in nemoč nad tebe in nad otroke. Očitno mu ni mar zanje. Vprašanje, če bi znal sam zanje skrbet. Izživlja se nad tabo. Glede stikov pa tako, če so določeni, naj se jih drži. Pa vsakemu, pametnemu človeku je jasno, da ob 9-ih otroci že gotovo spijo. Pozanimaj se, kaj lahko narediš okoli tega, da bi morda obiski bili nadzorovani. Če je to sploh možno. Ne odpiraj mu, če veš da je on, pa da nista dogovorjena.
Ker ne plačuje za otroke, mu pa še ti naprej meči, kot on tebi, da so otroci, pri 2 norih babah: če ima denar za novo žimnico, ima tudi za kakšno oblačilo za otroke.

Saj bo še katera povedala, kak predlog in kaj se da nardit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
9.7.2006 22:40:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pot)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
9.7.2006 22:40:54   
Anonimen
Tudi jaz bi njegove grožnje vzela resno. Vse prevečkrat se take grožnje tudi uresničijo.

Ravno danes sem v Jutranjem listu prebrala kako je 26 letni mož ubil ženo, 22 let, ker se je od njega ločila. Prej ji je seveda grozil a ga nihče ni jemal resno.

Ukrepaj, prijavi ga, da ti grozi.

Vso srečouser posted image

(odgovor članu marcela)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
9.7.2006 23:28:04   
BLAŽIKA
Zamenjaj številke in zahtevaj prepoved bližanja. Ko pa bo na vratih pa pokliči policijo ker edino tako ga lahko ovadiš in policija ukrepa, samo grožnje so za policijo premalo gredo v akcijo samo ko se kaj zgodi. Torej ko bo na vratih jih prosi naj pohitijo.

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
9.7.2006 23:41:21   
Anonimen
Psihično ni enostavno. To vem, ker sem imela sama enakega pacienta na grbi.
Kljub temu pa vsakič, ko te pokliče, ko pride ali ko ti pošlje SMS, to prijavi na policijo. Nadlegovanje, grožnje, karkoli. In prvič, ko boš prišla do sodišča, povej sodnici, da si ga neštetokrat prijavila. Tebi na policiji ne bodo dali nobenega potrdila, lahko pa dokaze o prijavah zahteva sodnica. In jih bo tudi dobila. Vse. kdaj si klicala, zakaj si klicala, prepise SMS sporočil. Zahtevaj izpiske prejetih klicev od Mobitela in Telekoma in jih predloži sodišču. Svoje naj pove še tvoja mama. Tudi ona naj ga prijavi. Vsakič posebej. Vložita skupno tožbo za odškodnino zaradi psihičnega nasilja, če je treba. O tem obvesti sodnico.

In svaka ti čast, da vztrajaš. Samo nazaj ne pojdi, pa boš videla, da bo tudi to enkrat mimo. Pri meni je bilo tudi, pa se je vleklo dve leti in pol.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
10.7.2006 9:21:58   
Anonimen
Za en primer vem, ko so smsji prav prišli na sodišču. Za vsak slučaj jih shrani.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
10.7.2006 13:30:24   
Anonimen
ja shranjujem tiste s katerimi  grozi, da me bo ubil in v katerih izsiljuje sex.Vseh ne morem, jih je že preveč poslal. Sem že menjala cifro, pa jo je zvrtal nimam pojma kje.Če izklopim gsm kliče na hčerkin gsm in hoče mene, kako je ona in ostala 2 ne vpraša. tudi sms grozilni je že tja pošiljal

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   [Brisano sporočilo]
10.7.2006 14:12:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
13.7.2006 9:26:12   
Anonimen
takoj ga prijavi policiji, pa boš hitro imela mir

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
13.7.2006 9:55:16   
zoya_
to nagajanje bivših je res nadležno, mene moj bivši ne nadleguje, ampak ima pa probleme moj s svojo bivšo. Vsake toliko časa, ne vem a glede na polno luno ali kako, se ji mal strga in začne, da ne bo dala otrok, da jih nič nima, da jaz ne smem bit z njimi... Jaz res ne vem, kaj ima folk od tega, da nagaja. user posted image  
na tvojem mestu bi ga prijavila policiji, pokazala grožnje in zahtevala prepoved približevanja.

Sej kaj moraš pa storiti, da dosežeš prepoved približevanja?  Verjetno moraš dokazati, da nekaj škoduje tebi oz otrokom, če prav razumem. Je imala katera že s tem kakšno izkušnjo?

L I V E S T R O N G

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?