MB- Dr. Mavrič (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

milla -> MB- Dr. Mavrič (9.7.2006 20:48:57)

Ker gre moj ginekolog na dopust [sm=smiley7.gif] bom morala na nadaljne preglede hoditi k dr. Mavriču. Ker sem kljub temu, da je moj G previden in nežen, na zadnjih dveh pregledih malo krvavela, me zanima (tiste, ki ste njegove pacientke) kakšen se vam zdi dr. Mavrič. Od sodelavke, ki hodi k njemu sem namreč slišala, da zna biti grob[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

tamala83 -> RE: MB- Dr. Mavrič (9.7.2006 20:51:37)

jaz sem med nosečnostjo bila enkrat pri njem, ker moje G ni bilo, in je bil res dober. Bil je nežen in prijazen, ga pa vseeno opozori na tvojo težavo.
lp

cukerček -> RE: MB- Dr. Mavrič (9.7.2006 23:10:06)

On je moj G že 10 let in sem zaenkrat zelo zadovoljna z njim in ga ne bi menjala. čeprav nisem noseča in še nisem bila je on za mene eden on redkih G ki se zna posvetit pacientki je nežen. vsekakor pa mu povej za svojo težavo.

sem pa tudi jaz že slišala od nekaterih da naj bi bil grob in ne vem kaj še vse, vendar jaz nimam do sedaj nobene slabe izkušnje z njim.

klaja -> RE: MB- Dr. Mavrič (10.7.2006 9:45:52)

Zdravo!
Dr. Mavrič je moj ginekolog in sem zadovoljna z njim. Moraš pa ga vsako stvar, ki ti ni jasna vprašat oziroma ga opozorit na težave, ker drugače ne boš zvedela kaj dosti. Tudi grob se mi ne zdi, tako da brez skrbi.
Edina stvar, ki me moti je, da moraš ful dolgo čakat, ker če te naroči ob sedmih, prideš na vrsto komaj po osmi uri, ker pride šele takrat v službo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

LP

noely -> RE: MB- Dr. Mavrič (10.7.2006 13:41:10)

Tudi jaz sem včasih hodila k dr. Mavriču in moram reči,
da sem bila kar zadovoljna.
Pregledi niso bili nikoli boleči in tudi grob se mi ni zdel.
Sem pa prenehala hoditi k njemu,
ker so me blazno motile čakalne dobe.

Doti -> RE: MB- Dr. Mavrič (10.7.2006 15:38:16)

Tudi jaz sem bila pri dr. Mauriču, ko je bila moja G na bolniški, pa nisem bila preveč zadovoljna z njim.
Kar se grobosti tiče nimam pripomb, je pa res, da te na hitro odpravi. Meni je celo rekel, da se bom o težavah, ki so me takrat pestila pogovorila z mojo G., pa čeprav ni nihče vedel, kdaj se bo sploh vrnila.
Sem dobila občutek, da ker pač samo nadomešča in nisem njegova pacientka, me tako tudi obravnava. Na hitro in čim manj komplikacij.

milla -> RE: MB- Dr. Mavrič (10.7.2006 20:00:02)

Hvala in lepe pozdrave!

Stran: [1]