celovec ali gradec (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

Anonimen -> celovec ali gradec (9.7.2006 10:01:37)

Prosim svetujte ! V teh se nameravam odpraviti v shoping in ker oboje nimam ravno blizu, bi rada optimalno izkoristila. Kam se mi torej bolj splača ?

Kupovala pa bi: stolček za hranjenje, previjalno podlogo, avtosedež, posteljnino za posteljico, pojočo figrurico za nad posteljico, pa tudi kakšne fletne cunjice za dojenčka, .....

BLAŽIKA -> RE: celovec ali gradec (9.7.2006 10:12:50)

Vsekakor se odpravi v graz ker tam imaš toysnrus in saiersberg kjer imaš res krasne stvari.

BLAŽIKA -> RE: celovec ali gradec (9.7.2006 10:14:19)

Toysnrush ima tudi svoj debeli katalog in se ga je dalo naročit preko interneta na njihovi strani probaj če gre je pa brezplačen. Imam pa ga jaz doma in če te zanima kar povej.

Anonimen -> RE: celovec ali gradec (9.7.2006 10:15:36)

no iz medvod maš pa res bliži do celovca. tut tm maš tojsa, pa c&a in h&m za cunce, neki otroške opreme in pohištva pojstelnine je tut v kiki

polona2 -> RE: celovec ali gradec (9.7.2006 10:48:23)

Če imaš čas in voljo, pojdi raje v Graz, v IKEI boš našla vse kar se tiče opreme, imajo cortkano posteljnino, lučke, preproge, itd. , avtosedeže in igrače imaš dve minuti stran od IKEE, v Toysrusu, takoj zraven pa je še H&M, kjer imajo veliko izbiro oblačil za dojenčke, da ne napišem, kako kul nosečniške obleke imajo. Shopping center West!!!

Anonimen -> RE: celovec ali gradec (9.7.2006 15:45:30)

kje pa bi dobila kakšne igračke - recimo tisto kolo za otroka, ko ga držiš, ali pa avtomobil na baterije ,....

polona2 -> RE: celovec ali gradec (9.7.2006 18:32:12)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]A boš šla s tovornjakom gor? Za ti dve stvari pa se ti ne splača v A hoditi, ker imaš v Baby centru ali Pikapolonici ali kje drugje vedno akcije.
Lahko pa cene vseeno preveriš na spletnih straneh.

kofetek2010 -> RE: celovec ali gradec (9.7.2006 22:01:32)

definitivno Graz, ker je večji Toy'r'us, pa še več H&M imaš in tudi Ikeo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Anonimen -> RE: celovec ali gradec (10.7.2006 8:14:50)

Polona2 - ne, ne grem s tovornjakom gor, gremo pa 3 ženske skupaj in vsaka bo kupovala za svojega [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]. Zato tudi sprašujem.

Anonimen -> RE: celovec ali gradec (13.7.2006 10:44:35)

punce, hvala za vaše nasvete...odločili smo se, da gremo v Celovec, če bo kaj pametnega pa itak še poročam....

Arabela -> RE: celovec ali gradec (13.7.2006 11:48:20)

Včeraj bila v Center west pri Grazu.... V Toys'r's imajo neglede na akcije v Baby centru cene za približno 1/3 nižje.... se splača v Avstrijo... jaz sem se odločila, da bom večino tam kupovala, pa še večjo izbiro imajo....

Anonimen -> RE: celovec ali gradec (17.7.2006 16:05:43)

Bila v Celovcu - v Toysu kupila cel kup pajacov z majčkami, kjer je bil najdražji dva jurja. Je pa bila ena akcija - kupiš tri, plačaš dva. Pižamice po šesto tolarjev, kapic ni bilo, pleničke za kopanje ( za nečaka starega 9 mesecev ) po 1600 sit za dva kompleta ( kupiš dva, plačaš enega ), nekaj igrač. Ostalo ( posteljnina za košek, za posteljico, previjalna podloga, stajica,....pa toliko kot pri nas ).

V Kiki sem kupovala slinčke, pa posteljnino zame ( 50% znižanje ), otroških stvari pa ni bilo tako veliko....

Tko da - povzetek - se splača, morda ne vsak teden, ampak takole enkrat na tri mesece, pa da človk mal več nabavi, potem kar gre...

Uživajte !

Stran: [1]