|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kosilo?
8.7.2006 14:02:09   
Anonimen
Rada bi slišala vaše mnenje.

Recimo,da živite v hiši z enimi od staršev.In vam rečejo,da danes pa bodo oni dali kosilo(čevape,pečen krompir in solato).Ste 4 članska družina.
Čas kosila.Vi si skuhate šem juhico.Od staršev pa dobite krompirja za en velik plitev krožnik,4 čevape in skledo solate.Vem,da je to bolje kot nič.Ampak 4 čevape in krožnik krompirja(pustimo ločevanje ipd.),za 4 člane(res da za mala otroka ,ampak tudi onadva že kar dobro jesta)?To je zame direkt J....v glavo.

Kaj pa vi mislite?Sem morda preobčutljiva?Mene bi bilo sram dat 4 čevape!

lp
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kosilo?
8.7.2006 14:08:50   
Ro-La
zakaj pa ne jeste skupajuser posted image

če tašča skuha kosilo je meni logično, da skupaj pojemo kosilo, ne pa da se gor nosi in tala kot v kaki menzi, ne vem no

NE, ne grem več rodit....JASNO!?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.7.2006 14:09:44   
Anonimen
Odkar sta tamala dva ,nismo več vabljeni.

(odgovor članu Ro-La)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
8.7.2006 14:11:36   
Ro-La
aja, no potem pa bi se jaz tudi za pripavo kosila lepo zahvalila in bi si sami skuhali kaj in koliko nam paše

NE, ne grem več rodit....JASNO!?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.7.2006 14:12:19   
*Karmen*
A si prepričana, da starši vedo, da ste doma vsi štirje? Mogoče pa mislijo, da si danes sama doma user posted image ...

Ja, nič, skuhaj pravo kosilo, tiste 4 čevapčiče pa imejte namesto sladice - lizike. Če jih boste grizli jih bo prehitro zmanjkalo, zato je bolje, da jih ližete...

Ja, kako pa starši jejo? Ali pojejo zelo majhne količine hrane? V tem primeru bi to gesto še nekako razumela. Pač mislijo, da vsi jedo tako majhne porcije kot oni. Če sta imela pa starša v času kosila lepo obloženo mizo, vam - štiričlanski družini - pa sta prinesla 4 čevapčiče, je pa to prav sramotno dejanje. Jaz se na tvojem mestu naslednjič ne bi več zanašala na to, da mi ne po treba kuhat kosila...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.7.2006 14:14:30   
Anonimen
Meni ni problem skuhat.Saj potem tudi sem.Ampak,kako zgleda to da ste štirje in dobite4 čevape?

(odgovor članu Ro-La)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
8.7.2006 14:15:36   
Anonimen
zigkar,saj je bil moj s tamalima ves čas zraven zunaj

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
8.7.2006 14:16:10   
Anonimen
Po moje je to ali demenca ali pa zaj... v glavo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
8.7.2006 15:01:39   
tulip
Jaz bi se zahvalila, češ 'otroka sta z veseljem vse pojedla, pa potem sem morala še sama kosilo skuhat, saj nista več taka ptička in sta bila še fajn lačna. Midva pa tudi!'user posted image
Preveč nesramno?
Mogoče pa niti zase nimata.... potem je druga pesem! user posted image

< Sporočilo je popravil tulip -- 8.7.2006 15:03:28 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.7.2006 15:21:34   
CatJa

user posted image

Ja, se je tudi že pri nas zgodilo. Nisem vedla, a nej pizdim al se nej smejim. Mislim, da je bilo natančno osem koščkov (kock) pečenega krompirja, malo mesa in solate za lušte nardit. Zadnjič se je zgodba (skoraj) ponovila, ko sem se ravno lotila delat pozno kosilo in je tašča rekla, da ima še zrezke, pa je moj rekel, eh bomo pa tist za večerjo pojedli - in še sreča, da sem kljub temu sama skuhala, ker očitno računa, da pri naši hiši je samo njen sin, drugi pa od lufta živimo user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.7.2006 16:22:11   
Anonimen
da pri naši hiši je samo njen sin, drugi pa od lufta živimo

No to je še najbl verjetnouser posted image Pri nas se je to le ene parkrat naredilo, ko je bila tamala še mejhna, ampak jedla je pa že kar ornk in smo dobili ješprena sam za atija. Za mene in tamalo ni nič ostal ko si je on nadeval v krožnik(pa ni požeruh!!!).Seveda sem takoj rekla, v naslednjo, ja veste, sam zadnjič ga je bilo komaj za tamalo dost, midva sva si mogla še nekaj za zraven narestuser posted image
Zdej dobimo spodobno porcijo.
Še vedno pa dobimo le ješpren, fižolovko, pasulj...o kakšnem mesu, zrezkih, pečenem piškotu, čevapih lahko le sanjamouser posted image Pa še to potem, kar ostaneuser posted image ponavad že krepko po kosilu pokličejo...

(odgovor članu CatJa)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
8.7.2006 17:31:55   
dory
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Po moje je to ali demenca ali pa zaj... v glavo.

se strinjam s splis :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
8.7.2006 20:31:48   
Anonimen
To ni zame nobena demenca, saj valjda ni hotela prinesti več čevapov, pa jih je pri sebi še 25 pozabila ali kaj, to bi bila demenca.

Morda so vam pa kar tako ponudili kosilo, z mislijo, da ga bosta zavrnila. Ker sta sprejela, sta pač dobila le toliko, morda sta ostalo že sama pojedla, pa jima je le toliko ostalo.

Zdaj je samo vprašanje, ali vama vedno dajo tako malo oz. manjše porcije, ali je danes to prvič. Če je prvič, se vprašaj, če sta se jima kaj zamerila, morda si jima kaj takega rekla,in evo ti 4 čevapi...

Če pa je to jeb....v glavo, kot praviš, potem pa se jima danes fino zahvali za kosilo brez dodatnih komentarjev, naslednjič pa njeno ponudbo lepo zavrni. Saj nimaš nič od tega če moraš potem še sama skuhati, ona pa misli kaj vse ti je dala.Kaj pa na to pravi tvoj mož?user posted image

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
8.7.2006 20:43:13   
ZARA
Jst bi ji nesla čevape nazaj, s pojasnilom, da ne moremo tolk pojest in naj se naslednjič ne trudi takih porcij kuhat...še dobr da te ni poklicala, da bi ji jih pomagala po stopnicah nest... 

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
8.7.2006 21:39:10   
BLAŽIKA
Zara tudi jaz bi tako naredilauser posted image user posted image user posted image user posted image

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 15
8.7.2006 22:15:21   
Laubica
Sploh ne morem verjet moja tašča pa vedno toklo gor prinese da jo vprašam če misli da smo sloniuser posted image

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 16
8.7.2006 22:24:21   
rainbow
Sploh ne morem verjet, da obstajajo taki ljudjeuser posted image

kaj se sploh ponuja, če vas zajuser posted image ?? groza.

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 17
9.7.2006 6:50:10   
dory
To ni zame nobena demenca, saj valjda ni hotela prinesti več čevapov, pa jih je pri sebi še 25 pozabila ali kaj, to bi bila demenca.
IZVIRNO SPOROČILO: DIANA 5

jao....let me explain...demenca v smislu,da so pozabil komu nosijo kosilo...zgleda so mislil,da nosijo samo eni osebi juzno...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
9.7.2006 9:02:43   
ines2001
Živio. Anonimna. Mi pa s tem nimamo nikakršnih problemov, ker nikoli ne jemo skupajuser posted image user posted image user posted image . Hvala bogu, da je tako.

lep pozdrav
                                                                     ines2001

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
9.7.2006 9:50:21   
Anonimen
js bi jo že ko bi mi prnesla 4 čevape vpeašala če je to samo zame? user posted image

(odgovor članu ines2001)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   [Brisano sporočilo]
9.7.2006 10:10:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
9.7.2006 10:31:12   
tinaaja
Daj povabi jih ti na kosilo pol pa speci  dve sardelci in en kos kruha, prerezanega na pol. Ajd pa navzi se en paradiznik, da bo solata, sam ne prevelizga...
Nimamo teh problemov, prej obratne.. Jaz nikoli vec ne bi sprejala povabila "na kosilo", ker se mi zdi brez veze, da se se kdaj obremenjujes s takimi brezveznimi zadevami..

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 22
9.7.2006 11:58:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

Jst bi ji nesla čevape nazaj, s pojasnilom, da ne moremo tolk pojest in naj se naslednjič ne trudi takih porcij kuhat...še dobr da te ni poklicala, da bi ji jih pomagala po stopnicah nest... 

Evo to je odgovor user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ZARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
9.7.2006 12:54:05   
soncece24
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Odkar sta tamala dva ,nismo več vabljeni.

V takem primeru jaz niti mrtva ne bi htela vzet hrane od tašče, pa če mi ne vem kaj ponuja. Da te zaradi otrok ne povabi na kosilo? Mi al jemo skupaj, al pa vsak posebej. Našim še na kraj pameti ne pade, da bi mi ostanke gor nosli. Vzami t kot šolo in drugič reči, ne hvala, sem že skuhala. Mene kap, da mi prinese en čevap za vsakega...

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
9.7.2006 13:46:04   
arabela*
Smešno,ni kaj.Jaz bi se lepo zahvalila in odšla not z izgovorom,da grem kuhat kosilo naprejuser posted image Pa bi verjetno že skapiralauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?