Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ciciklub - priporočate? 8.7.2006 13:35:26
|
|
|
|
Primoza
|
Ja ne maram teh klubov ker te zasužnjijo. Obstajajo knjižnice in kupovanje tistega, kar želiš.
|
|
|
|
RE: ciciklub - priporočate? 8.7.2006 14:02:45
|
|
|
|
Lunca1
|
Če si že v svetu knjige, se ti ne splača. Meni je tudi prehuda obveza 1x mesečno.
|
|
|
|
RE: ciciklub - priporočate? 8.7.2006 17:27:18
|
|
|
|
dory
|
Jst sem tamalga vclanila v ciciklub..pa mi ni zal...ker je tok v knjigice padel,da je kar groza...komaj cakava naslednjo...ce pa slucajno ni kaj pametnega, pa kupiva dvd risanko..skratka jest sem zadovoljna :)
|
|
|
|
RE: ciciklub - priporočate? 8.7.2006 17:31:33
|
|
|
|
Barči78
|
Mi smo se tudi ravno včlanili, dobili prvi katalog, pa sigurno se bo vsak mesec kaj našlo v njem za mojo bejbo. Tko, da mi ni žal.
|
|
RE: ciciklub - priporočate? 8.7.2006 23:17:27
|
|
|
|
tina104
|
Jaz sem tudi o včlanitvi razmišljala, ampak sem se potem zaenkrat odločila, da ne. Zakaj? Ker če hočem lahko ravno tako vsak mesec kako poceni knjigico kupim, pač kje drugje, me pa nobena obveznost ne veže. Večkrat najdeš kje kake knjigice v akciji. V Svetu knjige sem bila nekaj časa in mi je bilo kar žal, izbira se mi je zdela preozka, konec koncev tudi cene niso bile toliko nižje. Se mi zdi pri ciciklubu podobno.
|
|
RE: ciciklub - priporočate? 8.7.2006 23:30:51
|
|
|
|
bobek05
|
Jaz sem razmišljala o včlanitvi zaradi malega, potem pa so me začeli redno dobesedno nadlegovat po telefonu (baba me je klicala vsaj 3x) in sem jo skoraj nekam poslala... Ni variante, da se zdaj vpišem... Raje mu kupim kakšno knjigico sama, brez obveznosti.
|
|
RE: ciciklub - priporočate? 9.7.2006 8:16:00
|
|
|
|
al1*
|
Mi se tudi nismo odločili za včlanitev. Izbira knjigic je precej majhna - samo tiste od Mladinske knjige, pa tudi cene niso toliko nizke. Raje si knjigice sposojamo v knjižnici, tiste, ki otrokoma res prirastejo k srcu, pa kupimo.
|
|
RE: ciciklub - priporočate? 9.7.2006 8:40:29
|
|
|
|
marcela
|
Mi smo bili 2 leti potem smo se pa izčlanili. Skoraj se že ni dalo več najt v njihovi ponudbi zanimive knjige, ki je ne bi še imeli doma.
|
|
RE: ciciklub - priporočate? 9.7.2006 8:46:23
|
|
|
|
Naja31
|
Zivjo, mi smo se včlanili. Razlog, da mu vsaj kakšno knjigo kupim, ker drugače dobiva samo igrače. Mi gre pa že zdaj pošteno na živce, da moraš kupiti vsak mesec, ker en mesec se zelo hitro obrne. Pa smo člani šele 3 mesece.
|
|
|
|
RE: ciciklub - priporočate? 9.7.2006 10:03:21
|
|
|
|
pina colada
|
Mi smo včlanjeni od lanskega novembra in smo že dali prošnjo za izpis....izbira je ful slaba, knjigice se non stop ponavljajo, skratka skoraj noben mesec ne najdem nič pametnega za kupit in potem pustim, da mi pač pošljejo knjigo meseca, kakor je dogovorjeno, vendar me znajo okoli 20-ega v mesecu tudi po 10x v enem pop. poklicat in to mi gre blazno na živce, ker so too much vsiljivi........ Raje kupim pametno, uporabno knjigico za tamalega, ne glede na ceno, kot pa vsak mesec nekaj brezveznega pod mus!
|
|
|
|
RE: ciciklub - priporočate? 9.7.2006 22:16:14
|
|
|
|
polona2
|
Ne. Ker ne maram prisile, da MORAM kupit. Veliko slikanic sva ji kupila v Avstriji, od Ravensburgerja. Kupujeva knjige kjerkoli in kadarkoli nama je kakšna všeč in se nama zdi primerna za otroka.
|
|
|
|
RE: ciciklub - priporočate? 10.7.2006 9:13:11
|
|
|
|
mamci
|
oj, mi smo naročeni in smo zelo zadovoljni. Imajo na razpolago veliko dobrih in kvalitetnih knjigic, igrač, risank. Nam vsekakor ni žal. čau
|
|
RE: ciciklub - priporočate? 14.7.2006 11:06:53
|
|
|
|
Bubamaraa
|
Mi smo bili eno leto naročeni....In da povem, da nikoli več............ ker nakup vsak mesec, kjer me je še pošta ubrala za 700sit poštnine, pa nobene izbire nimajo.....tko da nikoli več.....
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
kolikokrat greste brez partnerja ven Spark1x na teden (
11%)
1 x na mesec (
10%)
2x na mesec (
4%)
redko (
54%)
nikoli (
21%)
Število vseh glasov: 416Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!