|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   7t
8.7.2006 11:19:54   
slonči
Pozdravljene nosečke!
Danes sem prvič z vami in sem vesela, da bom lahko počvekala, saj sem najsrečnejše bitje na tem planetu, tako kot ve vse. Komaj čakam, da začutim svojo največjo radost. Imam eno zaskrbljeno vprašanjeuser posted image :noseča sem 7t, pregled pri g. imam komaj 28.7., v 6t 3d sem imela vaginalni ultrazvok, ki je pokazal nosečnost v maternici, gestacijsko vrečko, veliko 13,5mm, PLODA PA ŠE NE. iN TO ME ZELO SKRBI. zDRAVNIK SI JE ZAME VZEL MANJ KOT 5 MIN ČASA, TAKO DA GA NISEM MOGLA SKORAJ NIČ VPRAŠATI.
DRAGE NOSEČKE, KAJ MENITE VE, bi se že lahko videl plod? OZ. ZAKAJ SE ŠE NE VIDI??? Ko prebiram literaturo, se pogovarjam s prijateljicami, berem forume se večini na UZ že vidi mala velika sreča. Zelo bi bila pomirjena, če mi namenite nekaj besed.user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: 7t
8.7.2006 11:47:31   
CIPRESA
Najverjetneje je še prekmalu da bi se videl plod, bo potrebno še malo počakati. Meni se je videl tam okrog 8t ko sem drugič prišla na UZ, zato nič ne skrbi.

Pa lepo nosečnost še naprejuser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu slonči)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.7.2006 12:13:02   
Pingvinčica
Tudi meni se je videl plodek ko sem bila noseča polnih sedem tednov. Ne skrbi preveč. Čim lepšo nosečnost ti želim.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.7.2006 12:17:58   
BLAŽIKA
Tam v sedmem in osmem tednu bi naj bil za videt.
Čimlepšo user posted image želim.

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.7.2006 12:19:39   
Clody
Dobrodošla med nami!

Mene je ginekolog prvič neročil šele pri 8 tednih, čš de je prej še prezgodaj!

Ne se prezgodaj obremenjevat in poskusi bit čimbolj sproščena in neobremenjena. Sicer boš prve tri mesece doživljala malo nevšečnosti, ki so značilne za prvo tromesečje, potem pa boš več ali manj kot prerojena!

Uživaj mami!

18.10.2006 se nam je pridružil Nejc!

(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.7.2006 17:01:27   
slonči
Hvala punce! Mislim, da bom začela uživat in ne bom več mislila toliko samo o črnih stvareh. Ni lepšega, ko se zjutraj zbudim in se zavem, da je v meni moj sladek srči.user posted image

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.7.2006 18:19:14   
Naja30
Tako se govori, Slonči! user posted image user posted image user posted image  Misli pozitivno.

(odgovor članu slonči)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.7.2006 11:07:29   
malecka_mateja
ojla!ko sem bila jaz na uz sem bila 6t in 5d in sem ze poslusala srcka in videla pikico !naredila mi je slikco in se vidi pikica!velik je bil 7.5 milimetrov! je pa rekla da mam sreco da se tako lepo vidi !zato se nic ne sekiraj pa drzimo pesti da bom od drugega uz mela vec!in bos vidla svojega user posted image . aha pa se čestitke ob user posted image .pa cimlepso user posted image .pazi na sebe in misli pozitivno.pri meni tui ni vse ok pa morem mislit pozitivno zato da bo z mojim user posted image  vse ok.
uzivaj pa pazi na sebe

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.7.2006 10:08:53   
Anonimen
Jaz sem pri 6t in 3 dni tudi že poslušala srčka in dobila prvo slikico. Velikost ploda je bila 13,1 mm. Naslednjega sem imela pri 8 t in 4 dni in se je na slikici že lepo videla glava trup, roke in noge.

Naslednjič se bo pa tudi pri tebi, tako, da vzami s sabo dragega, da bosta lahko slišala srčeka. Moj mož je bil takrat (8t.) najsrečnejši v življenju in nikoli ne bom pozabila izraza na njegovem obrazu, ko je 1. slišal srčeka.

(odgovor članu malecka_mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
13.7.2006 20:41:20   
slonči
Ljube user posted image !
Sporočam vam, da sem ravno od UZ, KI JE POKAZAL PLODEK VELIK 9,4 MM, SRČEK PA VESELO TIKTAKA. Tako, da je bila moja pretirana skrb odveč. Aja, 1. g. se je zmotil v tednih moje nosečnosti, tako, da sem danes noseča 6t6d. Tako zelo sem srečna.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.7.2006 20:53:26   
Anonimen
slonči, vesela sem zate, da je vse v redu!
Želim ti lepo, zdravo in srečno nosečnost naprej!

(odgovor članu slonči)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
14.7.2006 7:40:51   
Grizo
Super! user posted image user posted image user posted image  Upam, da se ti kmalu pridružim...user posted image

(odgovor članu slonči)
Neposredna povezava do sporočila: 12
14.7.2006 13:10:58   
spes
Pozdravljene!

Danes sem bila pri gin.,povedala mi je,da sem v 7.tednu,gestacijska vrečka je bila velika 9mm,plodka pa še ni bilo videt (nekako sem razumela,da je stanje kot za 5T,morda zato,ker so moji menst. ciklusi okoli 30-32 dni??)!
Vesela pa sem,da obstajajo taki forumi,tako da sem že prej izvedela,da ni nujno,da se plod zdaj že vidi in zato nisem bila zaradi tega nič zaskrbljena!
Bila sem srečna,ker sem videla-izvedela,da nosečnost ni izven maternice in da sem noseča user posted image  (potrjeno še od ginek.)!!!!!

Naslednji pregled,UZ in labolatorijske preiskave pa imam 4.8.,ker je zdaj moja gin. na dopustu.Takrat pa verjamem,da se bo naša pikica že videla in srček veselo utripal!!

Lp,spes

(odgovor članu Grizo)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?