Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: golota pred dojenčkom/otrokom 7.7.2006 22:22:51
|
|
|
|
Seven*
|
|
|
RE: golota pred dojenčkom/otrokom 7.7.2006 22:23:16
|
|
|
|
Marogica
|
Ja Bor je tudi hotel "potegnit", ko sem Brina dojila. Sem mu ponudila, pa se je na koncu odločil, da on raje ne bi. Star pa je bil takrat 3,5 let. In imaš prav s tistim "bolj je skrito, bolj je zanimivo", večji tabu iz nečesa delamo, slabše je.
|
|
|
|
RE: golota pred dojenčkom/otrokom 7.7.2006 22:25:07
|
|
|
|
Seven*
|
Marogica, izven konteksta.. A sem ti kdaj rekla, da si dala otrokoma lepa imena? So mi vsec.
|
|
RE: golota pred dojenčkom/otrokom 7.7.2006 22:28:03
|
|
|
|
Marogica
|
Hvala .....imam pač okus, ne?
|
|
|
|
RE: golota pred dojenčkom/otrokom 7.7.2006 22:41:59
|
|
|
|
Ro-La
|
Seven, se ti malo dobra delaš...
|
|
RE: golota pred dojenčkom/otrokom 7.7.2006 23:27:19
|
|
|
|
Seven*
|
Ro-la. Po domace .. V rit ji lezem..
|
|
RE: golota pred dojenčkom/otrokom 7.7.2006 23:37:39
|
|
|
|
Ro-La
|
boga Marogica ...no bo vsaj malo riti dobla
|
|
[Brisano sporočilo] 7.7.2006 23:55:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: golota pred dojenčkom/otrokom 8.7.2006 8:46:19
|
|
|
|
Urška//
|
mi se še kopamo skupaj v bani, torej se ne skrivamo, sexamo pa definitivno ne pred njo, tudi če spi to ne pride v poštev , se pač umaknema drugam, je še bolj fajn
|
|
RE: golota pred dojenčkom/otrokom 8.7.2006 9:41:39
|
|
|
|
muki1
|
Z goloto nimamo problemov, se kopamo, tuširamo..... to se mi zdi popolnoma naravno. Seks pred zbujenim otrokom...to mi je pa že malo bolano
|
|
RE: golota pred dojenčkom/otrokom 8.7.2006 11:50:09
|
|
|
|
TiaSara
|
Hja, no golota je naravna - a sex je pa nenaraven? No saj jaz sem tudi raje sama v dvoje - sem ista kot večina, ampak mi je zanimivo, kakšen tabu je naredila naša civilizacija iz spolnosti. Saj samo s sexom so prišli naši otroci na svet - torej so bili vsaj takrat zraven. Pa če ste kdaj sexali v nosečnosti tudi. In v vseh tistih kulturah, kjer vsi spijo v istem prostoru, ker imajo samo tega, to vedno počnejo pred otroci. Samo pri nas ne. Pa ne vem, kdo je bolj naraven.
|
|
|
|
RE: golota pred dojenčkom/otrokom 8.7.2006 13:39:14
|
|
|
|
Anonimen
|
sem pozanla enega fantička,ki sta starša imela spolne odnose pred njim,da je lepo gledal in kaj je njihov sin delala... Slačil je druge manjše punčke povsod kjer jih je videl in hotel delati to,kar delata njihova starša. Torej ne seksati pred otrokom,saj vas bo oponašal. Sin vedno gre povsod z mano,tudi na WC in s tem ko je hodil na WC ne potrebujemo kahlice,saj hoče na našo školjko.Star je pa 1,5 let.Torej je to tudi neka dobra stvar,sex pa ni pred otrokom,saj s tem vaš otrok "škoduje" drugim.Punčke so imele kasneje velike težave naj še povem
|
|
|
|
RE: golota pred dojenčkom/otrokom 8.7.2006 14:07:06
|
|
|
|
Seven*
|
TiaSara, v tem se pa strinjam s teboj!
|
|
RE: golota pred dojenčkom/otrokom 8.7.2006 14:09:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Zakaj potem ne seksate pred 10-letniki ali pa celo pre 16-letniki??? Saj so vaši otroci
|
|
|
|
RE: golota pred dojenčkom/otrokom 8.7.2006 14:15:07
|
|
|
|
Seven*
|
Aonimen, zato ker imamo predsodke. Nasa druzba funkcionira drugece. Pa kaj se usajas? Kaj pa ce stiriclanska druzina zivi v garsonjeri? Potem starsi vedno seksajo pred otroci.. Pa saj otroci spijo..
|
|
RE: golota pred dojenčkom/otrokom 8.7.2006 14:15:55
|
|
|
|
Ro-La
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Zakaj potem ne seksate pred 10-letniki ali pa celo pre 16-letniki??? Saj so vaši otroci ker še niso tolko stari
|
|
RE: golota pred dojenčkom/otrokom 8.7.2006 14:31:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Seven Aonimen, zato ker imamo predsodke. Nasa druzba funkcionira drugece. Pa kaj se usajas? Kaj pa ce stiriclanska druzina zivi v garsonjeri? Potem starsi vedno seksajo pred otroci.. Pa saj otroci spijo.. Ja tako je bilo pri nas, pa sem začela ponoči kao smrčat, ker mi je bilo neprijetno in sem jima hotela dati vedet, da tudi jaz obstajam. Pa jima ni kapnilo, no pol sem pa kao začela ponoči napol zbujat in jima je hitro potegnilo, da je bolje če gresta v dnevno sobo .
< Sporočilo je popravil nalin -- 8.7.2006 14:32:26 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.7.2006 14:33:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: golota pred dojenčkom/otrokom 8.7.2006 14:34:22
|
|
|
|
Seven*
|
Saj nisi nic takega napisala..
|
|
[Brisano sporočilo] 8.7.2006 14:38:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: golota pred dojenčkom/otrokom 8.7.2006 16:26:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Glede seksa: po moje ni nič narobe, če seks ostane intimna stvar med dvema človekoma, naj tudi otrok to jemlje kot tako. Meni se to zdi kar O.K.
|
|
|
|
RE: golota pred dojenčkom/otrokom 8.7.2006 16:34:22
|
|
|
|
tinkatonka
|
Tudi spolne odnose sva s partnerjem že imela, ko je bil buden in je veselo gledal iz svoje posteljice. No to pa jaz nikol ne bi mogla. Drugače pa z goloto nimamo problemov. Anej prav zvedavo gleda ko vidi koga od naju nagega. Mu je vse tko smešno in zanimivo.
|
|
RE: golota pred dojenčkom/otrokom 8.7.2006 21:46:53
|
|
|
|
natalia
|
Hja, no golota je naravna - a sex je pa nenaraven? No saj jaz sem tudi raje sama v dvoje - sem ista kot večina, ampak mi je zanimivo, kakšen tabu je naredila naša civilizacija iz spolnosti. Saj samo s sexom so prišli naši otroci na svet - torej so bili vsaj takrat zraven. Pa če ste kdaj sexali v nosečnosti tudi. In v vseh tistih kulturah, kjer vsi spijo v istem prostoru, ker imajo samo tega, to vedno počnejo pred otroci. Samo pri nas ne. Pa ne vem, kdo je bolj naraven. pa daaaj...!!
|
|
RE: golota pred dojenčkom/otrokom 8.7.2006 21:49:40
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Ko sem bila stara 3 leta, sta starša seksala v istem prostoru, kjer sem bila tudi jaz. In kasneje mi je mama povedala, da sem rekla med seksom....Ati, da ne boš mamice ubil... TA JE PA LETOS NAJBOLJŠA !!!
|
|
RE: golota pred dojenčkom/otrokom 9.7.2006 8:14:04
|
|
|
|
muki1
|
Meni je pa seks pred budnim otrokom še vedno bolan. Kaj vas to rajca, če vas otroci gledajo ? Zame je seks popolnoma naravna stvar, vendar intimna. Tudi otroka mislim vzgajati v svobodnem duhu in seks ne bo pri nas noben tabu, seveda brez demonstracije. Pa kulture gol ali dol. V kulturah kjer seksajo pred otroki je povsem naravno, da se ženske z golimi joški šetajo po naseljih. Pa dajte še to, če ste tak kul in vam je seks pred otroki naraven. Svašta.
< Sporočilo je popravil muki1 -- 9.7.2006 8:16:09 >
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?