|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   TRD TREBUH???
7.7.2006 13:48:56   
SANDRA
Sem v 33t in mi kar naprej čez dan trebuh otrdeva. Ni važno ali sedim,ležim....kar nekaj časa drži pol pa popusti.....včasih čutim tudi bolečino čez križ.......se kateri dogaja kaj podobnega?

LPuser posted image user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: TRD TREBUH???
7.7.2006 13:52:54   
Anonimen
se je dogajalo ja in sem pristala v prorodnišnici,kjer sem skoraj rodila.
Ti priporočam da odideš k G in naj te pregleda.
jaz sem bila v 33 tednu odprta 3 cm

(odgovor članu SANDRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
7.7.2006 14:01:42   
ivanap
Jaz sem imela na G pregledu v 38/1 t tudi čisto trd trebuh, pa mi je G rekla, da to še nič ne bo, ker se ta mali ni še čisto nič spustil.

Naslednji dan sem pa rodila!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.7.2006 14:06:01   
piščanc
nujno počivaj, pa pij magnezij, seveda obisk pri gin, za sigurno

iz malega zraste veliko

(odgovor članu SANDRA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.7.2006 14:44:04   
SANDRA
Sej sem mu povedala pa ni nč reku....pravi da to tko je....pa še ščipa me dol.....nisem prvič noseča ampak se mi ni nikol tko dogajal...ščipal me je že čisto na koncu nosečnosti....

LP

(odgovor članu SANDRA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.7.2006 21:22:20   
milla
Sandra!

Meni se je zgodilo popolnoma isto. V 33. tednu mi je trbušček celi dan zelo otrdeval, naenkrat se se spustil. Najbolj pa so me prestrašili zelo močni krči, ko se je bolečina na koncu spustila v križ. Ginekolog mi je svetoval mirovanje, Magnesol. Od takrat imam tudi redne preglede na 7- 10. dni, da preveri, če se že odpiram. Za vsak slučaj sem morala tudi v bolnišnico na CTG. Sedaj čakam na 37. teden in sem vsakega novega dne zelo vesela, moj ginekolog se namreč vedno šali, da bo zdaj, zdaj.
Čimveč počivaj in pozitivne misli user posted image .

LP

(odgovor članu SANDRA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.7.2006 21:40:40   
SANDRA
Punce hvala za odgovore....še kakšen dan počakam,če bo isto bom pa šla do gin.........

LP

(odgovor članu SANDRA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?