Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
privajanje na varstvo pri babici 7.7.2006 10:53:10
|
|
|
|
2ursae
|
počasi se mi začeja vsedati, da bom morala čez dober mesec v službo. Malega bo prevzela moja tašča, pa me zanima, če ste ve, ki ste tudi dale male v varstvo babici ali pa pač kateri drugi osebi, imele kakšno vmesno obdobje privajnja na nov režim. Mislim, da bi bilo fino, če bi v tem času, ko sem še na porodniškem, mali kdaj pa kdaj del dneva prebil pri babici brez mene. Vem, da bi bilo to pametno, ampak meni ga je tako težko pustit nekomu drugemu ... še posebej zdaj, ko vem, da so nama skupni dnevi šteti in bi ga rada imela čim več pri sebi. Mislite, da je tako postopno privajanje smiselno? Kako ste/ se boste tega lotile ve? hvala za ideje
|
|
RE: privajanje na varstvo pri babici 7.7.2006 11:14:00
|
|
|
|
Udb
|
Pri nas bo kmalu enaka situacija. Delat grem oktobra, šola se mi začne pa že septembra. TAko, da sem tudi že začela razmišljat. No, zaenkrat imam v načrtu, da bomo septembra kar počasi začeli - najprej po 2 uri, potem 3, 4, 5, tako da bo potem oktobra zalaufalo brez problemov.
|
|
|
|
RE: privajanje na varstvo pri babici 7.7.2006 11:28:35
|
|
|
|
katarina2004
|
Moj Luka se pazi pri moji mami. Uvajati pa sva se zacela kake par mesecev pred mojim odhodom v sluzbo. Vsak dan sva sla do nje za par uric tako, da sta se do dobra spoznala. Zadnji teden pa se ga kar pustila zjutraj in ga hodila iskat okoli 4. Brez problema prenasa varstvo in se mi zdi, da naju z atkotom prav nic ne pogresa saj tako uziva pri babici. Se mi zdi, da je bilo za naju z mojim veliko bolj stresno kot pa za najinega Lukca. LP
|
|
|
|
RE: privajanje na varstvo pri babici 7.7.2006 12:57:45
|
|
|
|
tina104
|
Moj gre sicer v vrtec, ampak mislim, da je smiselno, da se tudi pri babici postopoma uvaja. Naj bo vsak dan vsaj kako uro pri njej, da mu ne bo potem hudo, ko bo moral bit tam 8 ur ali kaj takega. Ti pa si tačas malo odpočij ali pa kaj naredi, če že ne oreš počivat.
|
|
RE: privajanje na varstvo pri babici 7.7.2006 15:00:02
|
|
|
|
Naja31
|
Živjo, mojega čuva tašča. Kakšnega posebnega uvajanja nismo imeli, nekje od 8. meseca naprej sem ga začela puščati pri njej, najprej za 3 ure. NAslednja prelomnica je bila, da je tam kosilo jedel. Potem da je še pri njej prespal. Zadnji teden pred dejanskim varstvom pa je bil pri njej v varstvu 3 dni zapored. Mi nismo imeli nobenih težav, ampak je res bil navajen na to , da je tam. Lp,N.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?