Naja31 -> konec dojenja- mleko je še vedno (6.7.2006 14:59:49)
|
Situacija je taka: sinko je star 15 mesecev. V zadnjih dveh mesecih sem uspešno "skenslala" nočno dojenje, večerno in jutranje je bilo še na sporedu. Skoraj 2 tedna nazaj ni več pokazal interesa za večerno dojenje, kar sem bila zelo vesela. Zdaj zvečer zaspi tako,da se k meni stisne in zaspi. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] No, ponoči se itak skoz zbuja, pa prej ko je bilo vroče, je skoz vodo pil. Jutranje dojenje sem ohranila, tam nekje ogrog 6h, 7h. Po tem dojenju zaspi še nazaj za eno, dve urci. Dve noči nazaj pa se tudi zjutraj ni podojil, tako da sem bila res vesela, da je mogoče pa konec z dojenjem. Saj mislim, da on tudi nima kakšnega interesa več, vsaj pokaže ne in tudi majice mi več ne vleče gor sredi noči, kot je prej počel. Problem je pa nastal včeraj zvečer, ko je bila leva dojka ( dojiva se samo na eno stran že kar nekaj časa) že kar polna, na enem mestu je začela boleti in tudi mleko je ven teklo. Zato sem ga danes zjutraj, ko se je zbudil ob 7h, vseeno podojila, pa bi on komot brez tega. Zdaj pa ne vem kako naprej? Strah me je da bi dobila mastitis, nočem pa da ga dojim samo zato, da jo izprazni, saj potem ne bova nikoli prenehala z dojenjem. Upam na kakšen nasvet. Hvala Lp, Naja
|
|
|
|