rokavčki (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema

Sporočilo

mia-2 -> rokavčki (6.7.2006 11:45:48)

Zanima me kakšne rokavčke uporavljate za 1,5 letnike.Naš je bil do sedaj v Fredovem obroču in mu sploh ni več zanimiv.Ko gledam po trgovinah so vsi od starosti 3-6 let in še naprej.Ne upam si jih kupiti ker se bojim da bi mu bili preveliki. Ima mogoče katera izkušnje s katerimi?In kje jih kupiti?Že vnaprej hvala.LP

urška -> RE: rokavčki (6.7.2006 12:46:51)

vem, da v celovcu v toysu dobiš različne velikosti, pri nas jih pa še nisem zasledila - je pa res, da nisem prav podrobno iskala.

mia-2 -> RE: rokavčki (6.7.2006 13:31:36)

Samo se ne bi v Toys peljala samo zaradi rokavčkov.

honey -> RE: rokavčki (7.7.2006 8:19:48)

Jaz sem našemu 15-mesečniku kupila kar navadne rokavčke (okrog 400,00 SIT), tiste, ki so v taki rumeni škatli, gor pa imajo številke 1, 2, 3 (v okvirčku v obliki puzzle). Kupila sem jih v BC, imajo pa jih tudi v Tuš drogeriji, za drugje pa ne vem. Sicer tudi piše gor od 3-6 let, ampak jih bolj napihnem, pa mu normalno stojijo na rokici, pa je precej suhcen (12 kg). Drugače pa imajo za stopnjo 1 (za  najmlajše) samo tiste balone s hlačkami, pri nas dvomim, da se dobijo manjši rokavčki. Ker našega v balonu ni šans, da ga boš videl, samo še rokavčki in šiba on po bazenu. Na morje pa še čakamo.

Stran: [1]