Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj pri vzgoji potrebuje deklica? 6.7.2006 10:18:52
|
|
|
|
KIRA
|
to bi pa skoraj lahko jaz napisala. dober članek. hvala neva. bom dala prebrat atiju.
|
|
|
|
RE: Kaj pri vzgoji potrebuje deklica? 6.7.2006 10:33:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaoj že tretjič sem se spravila brat pa me vedno prekinejo. No ja lahko komentiram naprimer:Če je kdo od mojih pogrnil,nisem nikoli panično skočila.Komentar:Sem videla ja,da si padla,kaj te boli?Kam si se udarila?Te hudo boli?Veš kaj,nič tako hudega ni,bo kmlu nehalo boleti. Če pa so bile le hujše poškodbe,potrebne zdravnika,smo bilio bolj resni,tudi pocrkljane so bile,ampak spet brez panike in pfretiravanja..Potolažene, obvezane in zadovoljne.Pa naslednjič bolj pazljive.Vsaj za nekaj časa
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?