sarazan -> pozornost za ravnateljico? (6.7.2006 9:06:31)
|
Punce, jaz sem se že odkar sem zanosila pa do včeraj sekirala, kam bom dala otroka v varstvo. Ker smo dobro situirani, nismo imeli prav nič olajševalnih okoliščin, da bi imel otrok prednost. Vlogo sem oddala 2 meseca pred rojstvom otroka, pa še sredi leta (januarja) gre moja punčka v varstvo, kar je čist nemogoče v tem našem sistemu, ker se septembra napolnejo skupine. Iskala sem tudi privat kakšno gospo, samo meni je tako grozno neznancu dati otročka, saj slišiš vse mogoče. Skratka na glavo sem se postavljala, da bi nam kaj uspelo najti. V vrtcu, ki smo si ga želeli, so nas zavrnili - 39. na listi, 28 so jih sprejeli. No, včeraj pa me kliče ravnateljica tega vrtca in mi pove, da ima mesto za našo punco in lahko pridem podpisat pogodbo. Tako sem bila presenečena, da sem vprašala samo, kdaj naj pridem, pa sploh nisem vprašala, kako je mesto zrihtala. Ker sem res ful vesela, bi rada ravnateljici nesla eno pozornost za "rešitev naše krize". Se vam zdi to primerno, ali sem s tem vsiljiva in bo mislila, da jo podkupujem ali kaj podobnega? Hvala za nasvet.
|
|
|
|