Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: VSI lahko pomagamo! GREMO? 10.7.2006 23:54:12
|
|
|
|
cukerček
|
povej mu da si ga našla ubogega revčka na cesti.... majhna laž za dobro živalce.
|
|
RE: VSI lahko pomagamo! GREMO? 10.7.2006 23:56:43
|
|
|
|
Shania
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa Ampak jaz hočem mačka!!! Kako že gre - kar Karensa hoče, to Karensa dobi? Ne resno - strinjati se morata seveda oba. Vprašaj ga, kako je lahko en maček pri 2 otrocih, 1 psu in 1 MP-ju sploh odveč? Boste pa ja še njega porihtal... Ne, saj ne vem no. Čeprav 1 mucek res ni veliko...
|
|
RE: VSI lahko pomagamo! GREMO? 10.7.2006 23:58:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Nč ne pali pr njemu... Če sem ga našla na cesti, naj ga umijem, nahranim, napojim in pockljam, potem pa... In vem, da se mačka sploh ne bi opazilo, ampak... Kamikaza bi ga obril... Psihično je alergičen na dlake...
|
|
|
|
RE: VSI lahko pomagamo! GREMO? 11.7.2006 0:00:33
|
|
|
|
Shania
|
Ojej...pol je pa tole trši oreh Pa je samo psihično alregičen ali je dejansko alregičen?
|
|
RE: VSI lahko pomagamo! GREMO? 11.7.2006 0:01:06
|
|
|
|
cukerček
|
kaj pa če ti bi ga kdo poklonil kot darilo?
|
|
RE: VSI lahko pomagamo! GREMO? 11.7.2006 0:04:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Samo psihično je alergičen... ker je smotan... in tako darilo bi morala vrniti... drugače bi ga vrnil on... Resno, bejbe... jaz hočem tega mucka...
|
|
|
|
RE: VSI lahko pomagamo! GREMO? 11.7.2006 0:05:15
|
|
|
|
cukerček
|
pol ga pa naj za darilo dobijo otroci in ko ga bojo oni vidli ga ne bojo hotli vrnit
|
|
RE: VSI lahko pomagamo! GREMO? 11.7.2006 0:05:30
|
|
|
|
Shania
|
IZVIRNO SPOROČILO: cukerček kaj pa če ti bi ga kdo poklonil kot darilo? Jaz sem ful proti takim stvarem. Živali so živa bitja in za njih se morata partnerja, starši, otroci oz. bilokatere družinske kombinacije odločiti skupaj. Vse preveč takšnih "daril" na koncu išče nove domove...Gre za živo bitje in tako naj se ga obravnava. Vem cukerček da si mislila samo dobro, samo jaz sem enostavno videla osamljenih in zapuščenih kužkov in muck, podarjenih kot darilo preveč. Ne rečem da bi bilo pri Kerensi ali tebi tako, samo se mi zdi vredno tehtnejšega razmisleka. Na koncu spet trpi živalica...
|
|
RE: VSI lahko pomagamo! GREMO? 11.7.2006 0:06:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Otroci imajo prepoved sprejemanja takih daril...
|
|
|
|
RE: VSI lahko pomagamo! GREMO? 11.7.2006 0:08:59
|
|
|
|
cukerček
|
Vem cukerček da si mislila samo dobro, samo jaz sem enostavno videla osamljenih in zapuščenih kužkov in muck, podarjenih kot darilo preveč. Ne rečem da bi bilo pri Kerensi ali tebi tako, samo se mi zdi vredno tehtnejšega razmisleka. Na koncu spet trpi živalica... [/quote] saj jaz ga ne bi poklonla komorkoli ampak išem rešitev za Kerenso.... če bi pa tak rada imele tega mucka..
|
|
RE: VSI lahko pomagamo! GREMO? 11.7.2006 0:09:26
|
|
|
|
Shania
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa Otroci imajo prepoved sprejemanja takih daril... Edino pravilno! Drugače pa Kerensa sem res bolj brez ideje. Če je tvoj res fiksno proti...ne vem, ti ga bolje poznaš.
|
|
RE: VSI lahko pomagamo! GREMO? 11.7.2006 0:10:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj pa to, da njega vrnem k njegovim staršem in vzamem mucka?
|
|
|
|
RE: VSI lahko pomagamo! GREMO? 11.7.2006 0:10:57
|
|
|
|
Shania
|
IZVIRNO SPOROČILO: cukerček saj jaz ga ne bi poklonla komorkoli ampak išem rešitev za Kerenso.... če bi pa tak rada imele tega mucka.. Saj vem...Uh Kerensa trd oreh si nam dala
|
|
RE: VSI lahko pomagamo! GREMO? 11.7.2006 0:11:41
|
|
|
|
Shania
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa Kaj pa to, da njega vrnem k njegovim staršem in vzamem mucka? No to bi pa palilo
|
|
RE: VSI lahko pomagamo! GREMO? 11.7.2006 0:11:56
|
|
|
|
cukerček
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa Kaj pa to, da njega vrnem k njegovim staršem in vzamem mucka?
|
|
RE: VSI lahko pomagamo! GREMO? 11.7.2006 0:13:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Bom že nekaj pogruntala, ej... še vedno sem... pa jeb**ti, da bom tut zdej... samo še ne vem, kaj...
|
|
|
|
RE: VSI lahko pomagamo! GREMO? 11.7.2006 0:14:44
|
|
|
|
cukerček
|
tak se govori....
|
|
RE: VSI lahko pomagamo! GREMO? 11.7.2006 0:15:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Samo upam, da mi mucka ne bo kdo prej speljal...
|
|
|
|
RE: VSI lahko pomagamo! GREMO? 11.7.2006 0:16:24
|
|
|
|
Shania
|
Kerensa se slišimo in tipkamo...upam, da ti bo uspelo Lahko noč punce.
|
|
RE: VSI lahko pomagamo! GREMO? 11.7.2006 0:17:02
|
|
|
|
Shania
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa Samo upam, da mi mucka ne bo kdo prej speljal... Se bom jutri pozanimala, kako kaže, velja?
|
|
RE: VSI lahko pomagamo! GREMO? 11.7.2006 0:19:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Deal. Pa lahko noč.
|
|
|
|
RE: VSI lahko pomagamo! GREMO? 12.7.2006 0:32:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Ej, Shania, zdajle sem šele videla tole temo. Ma jaz malo preveč na obroke obdelujem tale RR, pa potem tako pomembne teme falim. Plakat sklepam je še aktualen? Samo bo treba en printer nekje zrihtat. Bom jutr moža nafehtala, da sprinta v službi. Aja, jaz bi tud najraje posvojiva vse te živalce, če zadanem sedmico na lotu, mi en mini ranč ne gine in posvojim svašta. Ampak žal mi ni jasno, kako naj v garsonjero poleg sebe, moža, in dveh spravim še kako ubogo živalco. Ma mi je vedno tako hudo, ker sem praktično nemočna.
< Sporočilo je popravil Tašonka -- 12.7.2006 0:34:02 >
|
|
|
|
RE: VSI lahko pomagamo! GREMO? 12.7.2006 0:36:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa ful občudujem in spoštujem tvoj trud za vse te živali. Vidve s Kerenso sta krasen dobrodelniški par! In bom pomagala po najboljših močeh!
|
|
|
|
RE: VSI lahko pomagamo! GREMO? 12.7.2006 8:44:13
|
|
|
|
anabanana
|
Evo Shania, plakati (sicer zaenkrat samo trije od kužkov) že krasijo Koper Je malo trajalo, ker (kot ostali) je bil problem v printanju, sem pa poslala po mailu vsem prijateljem in nekatere od njih bom tudi prosila, da sprintajo. Tudi jaz bom probala še par... P.S. Walkerja daj dol, ker se bodo vsi zaljubili v njega pa vem, da je že oddan
|
|
RE: VSI lahko pomagamo! GREMO? 12.7.2006 14:27:34
|
|
|
|
Shania
|
anabanana super si! Ja, vem da je problem v printanju..zdaj sem izvedela, da je možno plakate shraniti na usb ključek in potem gre s ključkom v kopirnico, kjer baje ful poceni sprintajo in/ali skopirajo tele A4 plakate. Baje da je printanje ful poceni. Se bom pozanimala pa javim... Pa hvala, hvala, hvala.... Aja Tašonka, hvala tudi tebi LP, Shania P.S. Walker naj pa kar gor ostane, da bo čimveč ljudi klicalo
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?