Anonimen -> Sestra me je razočarala (4.7.2006 23:29:02)
|
Ne vem zakaj to pišem na RR ampak verjetno moram nekje napisat, ker če bi morala govoriti bi tako kričala od bolečine, da me bo ves svet slišal. Pred kratkim sva se po dolgi zvezi z mojim izbrancem poročila in na poroko sva se pripravljala približno pol leta, tako da so vsi imeli čas, da se na dogodek časovno prilagodijo. No, pa se vedno najde nekdo, ki na poroko kljub 100% zagotovilu ne pride in to se je zgodilo moji sestri. Še dobro da ni je to povedala zadnji dan pred poroko! Ja moja predraga sestra je pač imela neko snemanje in je imela pač na izbiro ali to ali priti na poroko in seveda se ji je ta prva stvar zgleda zdela bolj zanimiva. Prišla je sicer na civilni obred, to ji je še ratalo ujeti in ko smo se zjutraj po gostiji poslavljali se je tudi pojavila - ne me vprašat zakaj ker je nisem vprašala. Moram povedati, da sva se vedno dobro razumele in ne razumem kaj sem jaz na tem svetu tako grdega naredila, da mi je nekdo tam gori tako hudo kazen naložil. Res sem si želela, da bi bila na poroki vsa družina, da bi se vsi imeli fajn in da bi bili ponosni na naju s fantom, poleg vsega sem želela da bi mi sestra stala ob strani ampak nje enostavno ni bilo. Tako hudo mi je da v bistvu ne morem o tem z nikomer govorit in raje zadevo kar preslišim, ko me kdo vpraša kje pa je bila tvoja sestra in zakaj je ni bilo na poroki. Jaz sem ji sicer v jezi povedala kaj si mislim in z mojimi mislimi sva zadevo zakluljučili. Povedala sem ji da za mene več ne obstaja in da ji konec koncev ni potrebno hodit na poroko če si tega iskreno ne želi. Po eni strani mi je grozno težko, da je prišlo do tega, da se moram odreči sestre vendar je meni taka stvar nedopustljiva in je nikakor ne morem sprejeti. Po drugi strani, pa me je presenetila moja najboljša prijateljica, ki je tudi moja priča saj mi je vedno stala ob strani in na nek način tudi rešila najin poročni dan. Tudi vsi prijatelji so se odzvali in prišli na poroko in ko sem videla da so nekateri kljub bolanim otrokom prišli, mi je postalo toplo pri srcu. In potem si mislim poglej kaj so moji prijatelji pripravljeni narediti zame a lastna sestra me je pustila izviseti - zaradi neke druge obveznosti. Ali se to sploh kje dogaja razen pri nas?
|
|
|
|