nela petrovič maribor (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

Anonimen -> nela petrovič maribor (4.7.2006 15:11:09)

pozdravljene

rada bi vprašala ženske ki hodijo k tej ginekologinji kako je kaj pr vas
jaz imam namreč velik problem, sedaj ko sem noseča mi sestra reče da se tudi moram čisto slečt, mislim sp hlačke, kljub temu da za to ni potrebe, saj mi ne dela tam doli nič takega da bi mogla bit naga, se mi to zdi poniževalno da moram tam po ordinaciji hodit naga, a je pr vas tudi tako?????????
mogoče se vam zdi čudno vprašanje ampak res me to moti in naslednjič se zagotovo več ne slečem

cukerček -> RE: nela petrovič maribor (4.7.2006 15:39:59)

meni se ne zdi poniževalno saj si se prej tudi vedno slekla in berjamem da niti sestra niti ginekologinja ne mislita nič slabega. tak pač je. če pa te to tako zelo moti pa vprašaj sestro zakaj se moraš slečt, če pa te sploh ne bo pregledala "tam spodaj" pa boš vidla kaj bo.

ne se razburjat

Teni_ -> RE: nela petrovič maribor (4.7.2006 15:49:15)

Jaz se nikoli nisem rabila slačit, če me ni pregledovala. Drugače pa nič takšnega, sem imela vedno krilo zraven in sem si ga oblekla, da nisem tam čisto naga skakala okoli.

Laubica -> RE: nela petrovič maribor (4.7.2006 20:29:45)

Jaz tudi hodim tja pa mislim da je to čisto normalno samo jaz imam k ginekologu VEDNO KRILO tak da nisem nikoli naga

malecka_mateja -> RE: nela petrovič maribor (4.7.2006 20:39:18)

ok to ni nic cudnega jaz mam tui nelo petrovic
pa je to nekaj cisto normalnega ker ce bi vidl ada je kaj narobe bi te tui tam pregledala sp.ce pa te moti pa si krilo obleci pa je to to.to ni nic slabega in nic ponizevalnega sej smo vse zenske

Stran: [1]