Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
[Anketa]
|
Ali katera gleda? ...telenovele
|
da, redno |
|
ne, nikoli |
|
včasih |
|
Skupaj glasov: 36
|
(Zadnji oddan glas : 1.10.2009 20:20:20)
(Glasovanje traja do: -- )
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ali katera gleda? ... 7.7.2006 11:44:09
|
|
|
|
Mateja82
|
Ne nikoli jih nisem gledala rezen na sat 1 nekaj časa Verliebt in Berlin. je edina ki mi je všeč ampak zdaj še to ne več ker moram takrat tamalo kopat in jo spravit v posteljo. Imam pa rajši nadeljevanke vse štiri CSI- je in podobne.
|
|
|
|
RE: Ali katera gleda? ... 7.7.2006 11:50:07
|
|
|
|
Geja
|
NE
|
|
|
|
RE: Ali katera gleda? ... 24.7.2006 20:12:57
|
|
|
|
x_srečka_x
|
Če ujamem kakšen del gledam Barva greha, redno sem pa gledala Rubi in Pet skrivnosti...Včasih med vikendom če se dovolj zgodaj zbudim gledam pa Vsi moji otroci
|
|
|
|
RE: Ali katera gleda? ... 25.7.2006 9:45:14
|
|
|
|
freyakali
|
Ne, najraje gledam forenzike
|
|
RE: Ali katera gleda? ... 25.8.2006 21:59:02
|
|
|
|
Sofi
|
NE
|
|
RE: Ali katera gleda? ... 28.8.2006 12:44:21
|
|
|
|
tanikaa
|
Ne. Sem pa v svojem življenju pogledala 2: Santa Barbaro in Grdi raček. Dosti bolj so mi všeč CSI, Gospodinje, v glavnem take nanizanke, sploh pa če so take kriminalnke.
|
|
RE: Ali katera gleda? ... 30.8.2006 11:43:32
|
|
|
|
Zasanjana
|
Ne.Gledala sem samo prevare.
|
|
|
|
RE: Ali katera gleda? ... 30.8.2006 11:50:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Gledam: -Da cor do pecado(če je ressss fulllllllll tečno) -Inocente de ti -Senhora do destino -La tormenta In ugotavljam da vsak dan več tujih besed razumem
|
|
|
|
RE: Ali katera gleda? ... 30.8.2006 16:49:26
|
|
|
|
niki5
|
Ne.
|
|
|
|
RE: Ali katera gleda? ... 30.8.2006 16:51:41
|
|
|
|
artista7
|
obožujem Berlin-Berlin.samo ne vem če je to telenovela? drugega ne gledam
|
|
RE: Ali katera gleda? ... 31.8.2006 16:42:35
|
|
|
|
jana26
|
Ne - sploh ni časa
|
|
|
|
RE: Ali katera gleda? ... 1.9.2006 0:03:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne, sem bolj za forenzike. Me pa ful zanima, če gleda katera OPRAH na htv popoldan?
|
|
|
|
RE: Ali katera gleda? ... 2.9.2006 13:04:18
|
|
|
|
dory
|
sem in cakam da pride nazaj...kr vmes so jo hrvatarji prekinli...el amor no tiene precio...edin to, pa zej na kak dezeven dan se inocente de ti :)...
|
|
|
|
RE: Ali katera gleda? ... 2.9.2006 13:25:48
|
|
|
|
kada
|
Ne gledam, ker imajo skoraj vse isto vsebino: fant in dekle se spoznata, velikat se skregata, na konc sta pa skupi. Brezveze!
|
|
RE: Ali katera gleda? ... 23.2.2008 23:21:53
|
|
|
|
* Mateja *
|
CVčasih kos em bila še sama se jih kar redno gledala, pol jih ful časa nisem, zdej me pa dve matrajo. To nobene ne gledam od začetka, tko sem jih kukala in sem videla da so igralci dobri, dobra zgodba in sem padla noter. najraje jih pa gledam zaradi jezika, ki mi je fenomenalen. Študira,m da bi šla na kakšen tečaj. Drgač sem pa gledala Csi, Prijatelje, Sex v mestu, take smešne stvari so mi tud pri srcu.
|
|
|
|
RE: Ali katera gleda? ... 8.3.2008 22:41:56
|
|
|
|
hmm...
|
Imam obdobje, ki jih gledam vsak dan in obdobje ko mi grejo strašansko na živce, ker so vse po enakem kopitu.
|
|
RE: Ali katera gleda? ... 8.3.2008 22:48:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne nikoli, pa če bi imela ves čas tega sveta... Osebno mislim da telenovele poneumljajo ljudi in kradejo tako dragocen čas ,ki bi ga lahko preživeli naprimer kvalitetno z otrokom ali partnerjem... To je samo moje mnenje, da se ne bo zdaj usul plaz komentarjev...
|
|
|
|
RE: Ali katera gleda? ... 16.3.2008 19:21:40
|
|
|
|
Muca Copatarica
|
Ne, nikoli. Se mi zdijo brezvezne.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?