trdozimc -> RE: No pa še enkrat kožica na lulčku (5.7.2006 21:33:59)
|
Srki ni panike. Sploh nisem vedela, da to naredijo, če sta dve podobni temi. Saj sem potem videla, da se je tudi druga tema obrnila v to smer. Sorry!!!! Našemu se kožica tudi na vrhu razširi in pediatrinja mu jo je uspela celo potegniti en centi dol (ne vem zakaj meni ne rata) in nam je potem rekla, da jo moramo po kopanju (ko se zmehča) vleči narahlo dol - v glavnem meni ne rata in zadnjič, ko sem jo hotela malo bolj močno, je bil občutek, kot da se je nekaj malo strgalo, potem pa je imel vrh rdeč, sem mu namazala z Bepantenom in ni več rdeče, a dol tudi ne gre. Naš je star šele pet mesecev in upam, da se bo kaj porihtalo, saj ga res ne bi rada dala obrezat (njegov ati namreč je). Se pa mnenja tako razhajajo - zato sem tudi postavila začetno vprašanje, saj me zanima, kako je to v praksi. Teoretično naj bi bila kožica zaščita penisa in naj se ne bi vlekla dol, ker je zraščena s penisom s tanko plastjo celic, ki odmrejo nekje do cca. 5 leta in takrat gre kožica dol - ampak saj pravim, to je teorija, pediatri imajo pa vsak svojo in patronažne tudi.
|
|
|
|