kepa* -> RE: ČRNA IN ZLATA LISTA (7.8.2006 21:06:20)
|
Če zlata lista deluje, moram vsekakor nekoga pohvaliti. To je naš mizarski mojster Ferdo Otič, ki mi je naredil čudovito kuhinjo. Ravno danes se je z deli v novi kuhinji popolnoma zaključilo in jaz sem zelo zelo zadovoljna. Naj povem, da je to mojster na mestu. 100% se drži rokov, se popolnoma prilagaja željam ... In najboj všeč mi je to, da za nobeno stvar ni rekel, da se ne da. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Sama sem se odločila, da si bom dala delati kuhinjo po naročilu, ker sem želela, da je izpoponjena in prostorna in narejena po mojih željah. In takšno mi je g. Otič tudi naredil. 100% sem prepričana, da se lahko kosa z vrhunskimi kuhinjami, saj je res sodobno opremljena: dvižne omarice, ABS predali, izvlečna shramba, kotni predalni krožnik, dvignjen pomivalni stroj, višji pult ... V glavnem vse se da. Tako da vse pohvale našemu mojstru, ki mi bo v kratkem naredil tudi pohištvo za dnevno sobo. Če katero zanima, pa bom jutri prilepila tudi slikice naše nove kuhinje.
|
|
|
|