Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Komu je simpatičen Tomaž Domicelj? 4.7.2006 10:53:00
|
|
|
|
kapesanta
|
men je tud adijo s to svojo novo musko in pojavo - včasih je pa tko fajne komade pel, zdej pa en sam šrot.... Bi pa privat znal bit ful faca, se mi zdi tak na easy, pa dost simpl člouk.
|
|
RE: Komu je simpatičen Tomaž Domicelj? 4.7.2006 12:54:52
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Komu je simpatičen Tomaž Domicelj? 4.7.2006 14:15:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Splišni, a se ti malo zezaš
|
|
|
|
RE: Komu je simpatičen Tomaž Domicelj? 4.7.2006 15:58:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja madona, zakaj pa ne? Vsekakor bolj od kakega Lovšina ali Benča. So pa to res stare mašine, tko da kakšnega hudega erotičnega naboja pa do njih ne čutim
|
|
|
|
RE: Komu je simpatičen Tomaž Domicelj? 4.7.2006 18:23:46
|
|
|
|
Ancy
|
fuj fej K ga vidm na TVju raj preklopm kanal...
|
|
|
|
RE: Komu je simpatičen Tomaž Domicelj? 4.7.2006 19:52:09
|
|
|
|
Moyca_
|
blek
|
|
RE: Komu je simpatičen Tomaž Domicelj? 4.7.2006 23:09:28
|
|
|
|
Joe
|
Moj odgovor bo malo izven teme, a ker tema ni bogve kako resna... TD je za veliko ljudi težaven človek, zame bi najbrž tudi bil, a ga ne poznam, TVja pa tudi ne gledam več kot minuto na dan (povprečno). Hočem pa opozoriti na to, da je zasebno in za ljudi okoli sebe lahko takšen ali drugačen, na TVju, radiju in v tisku pa lahko zamenjaš program ali stran. Slovenskemu spominu bo pustil odlične pesmi iz svoje mladosti, npr. tiste, ki so (bile) zbrane na eni najini avdio kaseti (s pohodnikom na platnici). Saj jih poznamo: Jamajka, Avtomat, Ko se zjutraj zbudiš, Slovenskega naroda sin (ta je, mimogrede, malce čudna v svojem slovenbolu), Za vedno mlad (četudi prirejena) itn. Ni slab rezultat za enega človeka.
|
|
RE: Komu je simpatičen Tomaž Domicelj? 4.7.2006 23:13:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Jst skoz mesam njega in Janija Kovacica. Ta je pa itak razred zase - na nasi soli uci filozofijo. In enkrat cakam pred zbornico, pa pride tja, pa ne vem zdej a mi je sam reku al sm mu jst rekla, ce lahko pogleda ce je prof. ta in ta noter (pac reces prvem prfoksu, ki pride mimo) in mi rece ce gre lahko najprej v zbornico. Ja, lahko. Pa me se enkrat vprasa koga iscem, ker je ze pozabil seveda. Mu povem in pomoje sploh pogledu ni, ven ga pa tudi itak ni bilo (ti pridejo sporocit ce prof. je v zbornici ali ne). V razred se pa tut sprehaja z nadzvocno hitrostjo. Ma kr lepe zamude (kar je koristno od prfoksov.. ). Ok, nazaj na topic - men je zoprn in grozn za pogledat. Tko kot Predin (njega sploh ne prebavljam), Lovsin, Slavko Ivancic, Damjan Murko in podobni.
|
|
|
|
RE: Komu je simpatičen Tomaž Domicelj? 5.7.2006 23:30:48
|
|
|
|
babylove
|
Ojoj, groza od groze! Ali, kot bi rekel moj: še z bajonetom se ga ne bi dotaknil.
|
|
|
|
RE: Komu je simpatičen Tomaž Domicelj? 9.7.2006 21:29:02
|
|
|
|
jasnika
|
punce ste pa res kritične, no saj meni tud ni všeč, ampak ene ste ga pa res popljuvale
|
|
|
|
RE: Komu je simpatičen Tomaž Domicelj? 9.7.2006 22:10:14
|
|
|
|
Laubica
|
|
|
|
|
RE: Komu je simpatičen Tomaž Domicelj? 14.7.2006 7:52:42
|
|
|
|
snorlax
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni IZVIRNO SPOROČILO: MarijaPo men je na njem simpaticno samo to, da hodi na koversado in je nudist O, jezus kristus, zdaj me je šele zmrazilo!!!! Samo, baje pa dobro marmelado kuha!
< Sporočilo je popravil snorlax -- 14.7.2006 7:53:17 >
|
|
RE: Komu je simpatičen Tomaž Domicelj? 14.7.2006 8:04:44
|
|
|
|
Tiamo
|
|
|
|
|
RE: Komu je simpatičen Tomaž Domicelj? 14.7.2006 15:47:11
|
|
|
|
Teja N
|
Jaz sem ga na kratko spoznala, ko je moj čuval stranski vhod pri enem večjem koncertu in sem bila zraven. Je priplesal tja v enih pumparicah in s svojimi rdečimi supergami, ves važen in oh in sploh, pa je mislil, da ga bojo zastonj not spustili, ker on je pa ja pomembna oseba itd... So mu komaj dopovedali, da pač ne more v backstage it kar tako, samo, ker si je pač zaželel. Mi je bil že od prej bolj bljak, po tem pa še bolj. Ne maram prepotentnih ljudi. Samo njegovi tastari komadi so bili pa res zakon!
|
|
RE: Komu je simpatičen Tomaž Domicelj? 14.7.2006 20:50:51
|
|
|
|
arielca
|
On pa res ni moj tip človeka ! Splišni, očitno je tole težko vprašanje...
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?