Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako opustit jutranje dojenje 2.7.2006 22:20:23
|
|
|
|
willma
|
Zakaj pa bi rada opustila jutranje dojenje? To smo mi nazadnje. Moj se še sedaj kdaj zjutraj pocartlja.(Star je 2 . leti) Meni osebno je bilo lažje joško zjutraj ven vrečt, pa še mal spat, kot pa se vstajat in pripravljat kašice. Ko pa sem bila pri volji pa sem vzela ali te že pripravljene kašice iz hladilnika in jih malo v mikro. pogrela, ali pa sem pripravila kašice, tiste ki so z vodo za pripravit (seveda do 13mes. sem imela še vse brez glutena). Tako je bilo pri nas. Sedaj pa si včasih sam kakšen keks vzame pred vrtcem, kdaj prosi za kruhec,...ali samo kaj popije, zajtrk pa tako ali tako imajo v vrtcu.
|
|
|
|
RE: Kako opustit jutranje dojenje 2.7.2006 22:37:28
|
|
|
|
tincci
|
Jah, eno bi rada opustila, pa se mi zdi, da bi bilo lažje jutranje kot večerno. Sej ne takoj, ampak si bom morala počas plan nardit. Kmalu gre v vrtec pa bi jo rada nehala dojit do takrat.
|
|
|
|
RE: Kako opustit jutranje dojenje 2.7.2006 23:00:53
|
|
|
|
NinaŠ
|
Če hočeš res opustiti jutranje dojenje bo pač tako, da bosta obe zakomirani jedli zajtrk - neko mlečno kašico verjetno (Hipp sploh ne vem ali ima kako mlečno kašico, na kateri piše od 8. meseca naprej - tako da je vseeno ali tisto po 4. ali 6.). Ali pa če naštimaš flaško adaptiranega mleka? Pomoje bo lažje, če se bosta zjutraj še vseeno malo pocartali zraven "zajtrka" - to mimogrede lahko počneta tudi še potem ko gre v vrtec (saj je ne boš ob 6.00 v vrtec vozila?), če ne bo sama pokazala volje po prenehanju ali "zajtrka" prestavila na kako kasnejšo uro. Večerno dojenje - jah, če je to način uspavanja, bo šlo tudi bolj težko, vendar če imaš voljo... Po (gosti) večerji ji pač ponudi flašo s čajem, da se odžeja.
< Sporočilo je popravil NinaŠ -- 2.7.2006 23:12:12 >
|
|
|
|
RE: Kako opustit jutranje dojenje 3.7.2006 7:35:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Tincci jaz sem tudi jutranje dojenje opustila na koncu, da je potem tisto mleko kar se je vedno nabralo v prsih malo popil. Najprej sem opustila, dojenje čez dan, nato še zvečer - tega sem nadomestila s flaško, potem pa še ponoči - tudi dobi flaško - pa spi zdaj dlje. Zjutraj ob sedmih mu ponudim še joško zato, da se malo pocarta in, da ne bo slučajno mami fasala kakšnega vnetja. Potegne pa glih toliko, da. Pa nič ne sitnari. PA zjutraj ga še vedno "dojim" zato, ker mi tudi ni hotel nič tako zgodaj jesti.
< Sporočilo je popravil URSKA -- 3.7.2006 7:36:46 >
|
|
|
|
RE: Kako opustit jutranje dojenje 3.7.2006 9:53:56
|
|
|
|
zoya24
|
Jaz sem Žigu ponudila zjutraj mleko, ampak tudi ne čist takoj, pač ko sva se ustala in ni bilo nobenega problema, je pa res, da se midva ustajava okoli 7.30. No danes sva se začela uvajati v vrtec, pa je jedel šele nekaj čez osem, pa tudi ni bil zato nič siten, sem mu pa zjutraj pripravila topel čaj.
|
|
|
|
RE: Kako opustit jutranje dojenje 3.7.2006 9:59:18
|
|
|
|
tincci
|
Ja, Nina, pa prov ob 6 bova šli že od doma, imava namreč 40min vožnje do LJ! Kar pomeni, da bom morala vstat nekaj čez 5, zrihtat sebe, zrihtat njo in letet! Drek je to, ker po flaški ne zna/noče pit, ne čaja, ne mojega mleka, ne adaptiranega. .. se bom morala znajdt nekako. Še kak nasvet? Zvečer jo z dojenjem uspavam, pa če bom zvečer skenslala, se bo ziher zbudila ponoči in hotla jest. Zato sem mislila zjutraj skenslat.
|
|
|
|
RE: Kako opustit jutranje dojenje 4.7.2006 9:32:05
|
|
|
|
Anonimen
|
ka pa če bi ji dala mlek iz kozarca al pa po slamci?
|
|
|
| Stran: [1] |
vrtec ali nefantek7121 leto star otrok v vrtec,varstvo starih staršev, varuška?vrtec (
51%)
stari starši (
37%)
varuška (
10%)
drugo (
2%)
Število vseh glasov: 322Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!