|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako opustit jutranje dojenje
2.7.2006 21:44:07   
tincci
Kako ste se tega lotile?
H vstane ob 6 in je ful lačna
se pravi, bi morala jst takoj vstat in ji dat mlečno kašico-sadno kašico
a lahko tok zgodi je
ko sva obe še na pol v komi
ne predstavljam si, da bi po žlički jedla ob 6
pa tud to, kere kašice
a hippove
une brez glutena so za po 4 in 6 mesecu
pomeni, da imajo nadaljevalno mleko 2 notri
po 8 m naj bi pa nadaljevalno 3 pili
a se ne naveličajo dvakrat na dan mlečnih kašic jest??

Ste dolgo rabile, da ste odvadile jutranjega dojenja? Kok so bili stari? Do zdej je namreč nekako šlo, kako se pa lotit jutranjega in večernega dojenja, pa nimam pojma. Po flaški ne zna pit, torej adaptirano mleko odpade.

Ful ful hvala za nasvete
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako opustit jutranje dojenje
2.7.2006 22:20:23   
willma
Zakaj pa bi rada opustila jutranje dojenje?
To smo mi nazadnje.user posted image
Moj se še sedaj kdaj zjutraj pocartlja.(Star je 2 . leti)user posted image

Meni osebno je bilo lažje joško zjutraj ven vrečt, pa še mal spat, kot pa se vstajat in pripravljat kašice.
Ko pa sem bila pri volji pa sem vzela ali te že pripravljene kašice iz hladilnika in jih malo v mikro. pogrela, ali pa sem pripravila kašice, tiste ki so z vodo za pripravit (seveda do 13mes. sem imela še vse brez glutena).
Tako je bilo pri nas.
Sedaj pa si včasih sam kakšen keks vzame pred vrtcem, kdaj prosi za kruhec,...ali samo kaj popije, zajtrk pa tako ali tako imajo v vrtcu.

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.7.2006 22:37:28   
tincci
Jah, eno bi rada opustila, pa se mi zdi, da bi bilo lažje jutranje kot večerno. Sej ne takoj, ampak si bom morala počas plan nardit. Kmalu gre v vrtec pa bi jo rada nehala dojit do takrat.

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.7.2006 23:00:53   
NinaŠ
Če hočeš res opustiti jutranje dojenje bo pač tako, da bosta obe zakomirani jedli zajtrk - neko mlečno kašico verjetno (Hipp sploh ne vem ali ima kako mlečno kašico, na kateri piše od 8. meseca naprej user posted image - tako da je vseeno ali tisto po 4. ali 6.). Ali pa če naštimaš flaško adaptiranega mleka?
Pomoje bo lažje, če se bosta zjutraj še vseeno malo pocartali zraven "zajtrka" - to mimogrede lahko počneta tudi še potem ko gre v vrtec (saj je ne boš ob 6.00 v vrtec vozila?), če ne bo sama pokazala volje po prenehanju ali "zajtrka" prestavila na kako kasnejšo uro. 

Večerno dojenje - jah, če je to način uspavanja, bo šlo tudi bolj težko, vendar če imaš voljo...  Po (gosti) večerji ji pač ponudi flašo s čajem, da se odžeja.

< Sporočilo je popravil NinaŠ -- 2.7.2006 23:12:12 >

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.7.2006 7:35:45   
Anonimen
Tincci jaz sem tudi jutranje dojenje opustila na koncu, da je potem tisto mleko kar se je vedno nabralo v prsih malo popil. Najprej sem opustila, dojenje čez dan, nato še zvečer - tega sem nadomestila s flaško, potem pa še ponoči - tudi dobi flaško - pa spi zdaj dlje. Zjutraj ob sedmih mu ponudim še joško zato, da se malo pocarta in, da ne bo slučajno mami fasala kakšnega vnetja. Potegne pa glih toliko, da. Pa nič ne sitnari.

PA zjutraj ga še vedno "dojim" zato, ker mi tudi ni hotel nič tako zgodaj jesti.

< Sporočilo je popravil URSKA -- 3.7.2006 7:36:46 >

(odgovor članu NinaŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
3.7.2006 9:53:56   
zoya24
Jaz sem Žigu ponudila zjutraj mleko, ampak tudi ne čist takoj, pač ko sva se ustala in ni bilo nobenega problema, je pa res, da se midva ustajava okoli 7.30. No danes sva se začela uvajati v vrtec, pa je jedel šele nekaj čez osem, pa tudi ni bil zato nič siten, sem mu pa zjutraj pripravila topel čaj.

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.7.2006 9:59:18   
tincci
Ja, Nina, pa prov ob 6 bova šli že od doma, imava namreč 40min vožnje do LJ! Kar pomeni, da bom morala vstat nekaj čez 5, zrihtat sebe, zrihtat njo in letet!

Drek je to, ker po flaški ne zna/noče pit, ne čaja, ne mojega mleka, ne adaptiranega. .. se bom morala znajdt nekako. Še kak nasvet? Zvečer jo z dojenjem uspavam, pa če bom zvečer skenslala, se bo ziher zbudila ponoči in hotla jest. Zato sem mislila zjutraj skenslat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.7.2006 9:25:02   
figa
Moja user posted image  je večerno dojenje skenslala kar sama - takrat, ko sem jo navadila, da je sama zaspala (ne na joški). Z jutranjim pa je bila popolnoma identična situacija kot pri tebi - totalno zakomirana sem ji pripravljala mlečne kašice, ki jih seveda ni jedla, flaše pa ni marala sploh. Potem pa je pri nas palil nastavek za magični lonček. Ko ga je pogruntala, sploh ni blo panike pit adaptirano mleko, meni pa se je tudi Marija prikazala, ker sem ji še čaj lahko dajala na ta način in ne več po žlički. Poskusi, mogoče se ti bo obneslo. Lp

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.7.2006 9:32:05   
Anonimen
ka pa če bi ji dala mlek iz kozarca al pa po slamci?

(odgovor članu tincci)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

vrtec ali ne
fantek712

1 leto star otrok v vrtec,varstvo starih staršev, varuška?

vrtec (51%)

stari starši (37%)

varuška (10%)

drugo (2%)

Število vseh glasov: 322

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!