Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: MURTER - je res taka groza? 2.7.2006 22:07:52
|
|
|
|
kaly
|
Ravnokar prispela iz Murtra. Mi sicer kampiramo ampak zadnja dva dni piha taka burja, da je nevzdržno. Se bomo drug teden vrnili nazaj tja in upam, da bo bolje. Jaz osebno hodim tja že četrto leto zapored in sem vsa navdušena. lp kaja
|
|
|
|
RE: MURTER - je res taka groza? 3.7.2006 6:32:07
|
|
|
|
mozart
|
Tudi jaz kampiram na tem otoku že 8 let in sem enostavno navdušena. Ni nekega prestiža, domačini so zelo prijazni, kar je najlepše, je pa to, da tu "čas teče zelo počasi".Tudi jaz sem se vrnila domov zaradi burje, Kaly kje pa si bila?
|
|
|
|
RE: MURTER - je res taka groza? 3.7.2006 7:45:09
|
|
|
|
muki1
|
Za tistega, ki ima rad naravo in uživa v druženju s svojimi dragimi, je Murter prekrasen. Evo, jaz sem taka. Ko grem na dopust, mi je važno, da smo skupaj, pa da imamo stvari, ki jih potrebujemo za udobno preživetje dopusta pri roki. Murter ti vse to nudi. Plaže so super, narava je prečudovita, trgovine so založene, kafičev je tudi dovolj..... če pa išeš tuc tuc iz lokalov, nočnih doživetij, muzeje predjamskega človeka in gotske cerkve....tega res ni
|
|
RE: MURTER - je res taka groza? 3.7.2006 8:06:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Moja sestra je še danes na Murterju.Že od včeraj ful piha burja,tak da ni za kopanje,prej pa so baje meli 40'C.In baje,da je ful lepo tam.Uživajte na dopustu...
|
|
|
|
RE: MURTER - je res taka groza? 3.7.2006 8:22:53
|
|
|
|
viv_
|
Meni ni bilo všeč, ker res ni za počet drugega, kot poležavanje na plaži... Jaz imam pa rada, da si še kaj pogledam in tako naprej...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Na pomoč: Dojenček se noče voziti v avtu!V članku preverite, kaj lahko storite, če vaš dojenček ne mara vožnje v avtomobilu in začne jokati že, ko ga samo pripen...
7 čudovitih jesenskih izletovJesen je odlična za izlete, saj se je vročina polegla, narava se je oblekla v čudovite barve, vreme pa je ponavadi še ve...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?