Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Sandalčki za v vodo št 19 1.7.2006 19:29:49
|
|
|
|
ona
|
Naša ima plastične sandalčke za v vodo,so stali cca.900 sit!
|
|
|
|
RE: Sandalčki za v vodo št 19 2.7.2006 9:49:47
|
|
|
|
Bubamaraa
|
Jaz ji bom tudi šla kupit te plastične sandalčke....Lani sem jih lupila v Mother Care in so bili resničn zelo poceni....Mislim da okrog 700sit....
|
|
RE: Sandalčki za v vodo št 19 3.7.2006 10:28:31
|
|
|
|
asso
|
Najboljši so uni čeveljčki, ki so kao za potapljače - iz takega materiala narejeni. Upam, da veste kaj mislim...
|
|
RE: Sandalčki za v vodo št 19 3.7.2006 10:47:27
|
|
|
|
honey
|
Naš ima pa ene take iz pene, kupljene v Massu, okrog 2.000,00 SIT. Malo dražji, ampak bojim se, da tisti plastični žulijo - vsaj mene so, ko sem bila majhna in sem jih imela obute , tko da sem za tamalga dala raje mal več, pa bom brez skrbi.
|
|
|
|
RE: Sandalčki za v vodo št 19 3.7.2006 17:06:16
|
|
|
|
bibko
|
Tudi mi smo se ravno vrnili s prvega dela dopusta . Imamo dvojčke in našemu fantu smo kar na morju kupili čeveljčke za v vodo (varianta-potapljači) in so se mi zdeli super. Bili so 40 hr. kun, problem pa smo imeli s punčko kajti ona ima številko 19, te čeveljčke pa dobiš le od št. 22 naprej, zato za tako velikost št. 19 ne vem kaj naj ti priporočim. Pa čimlepši dopust....
|
|
|
|
RE: Sandalčki za v vodo št 19 4.7.2006 14:08:10
|
|
|
|
SISI25
|
Jaz sem tudi ravno danes kupila te penaste v Massu. stanejo pa eni 1990 SIt in še akcijo imajo če kupiš tri pare čevljev dobiš ene zastonj in sem kupila mojima dvema tamalima in še sebi ene
|
|
|
|
RE: Sandalčki za v vodo št 19 4.7.2006 14:08:58
|
|
|
|
SISI25
|
no sebi nisem kupila teh penastih ampak izgovor sem pa imela, da sem še ene vzela
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?