Anonimen -> RE: Gre katera v juliju rodit v porodnišnico Rakičan? (1.7.2006 21:47:14)
|
jaz sem rodila tam! Vsi prijazni, bilo mi je full lepo. Porod je bil do cr ok, smo se vsi smejali - zdravnica, babica in mož. Ko se je stvar zakomlicirala pa so bili hitri ko [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]. Najboljša od vseh pa je bila ena čistilka, ki mi je drugi dan rekla: Jao, gospođo moja, šta su sa vama radili! to ja več dugo nisam vidjela. Imela sem umetne podpadke 12 ur in ko sem že 2 uri bila odprta 10 cm in je dr. Oučekova (zlata zdravnica) ob moji postelji sedela s papirji za CR, sem jaz še vedno hotela roditi po naravni poti - vse dokler ni od malega pulz padel na 80. Potem pa je bila sila! Z mano je bila babica Maja (izjemno profesionalna babica, topla, nežna, prijazna, rzumevajoča) in pa dr. Oučekova (daleč najboljša zdravnica, ki sem jo spoznala). Na oddelku so prijazni vsi - vse sestre, babice, strežnice, zdravnice.... Meni je razen moje zdravnice bila najbolj simpatična dr. Koltajeva, ki svoje delo opravlja z veliko ljubezni in odgovornosti. Poleg teh pa mi je v spominu ostala tudi nočna babica, starejša gospa, ki me je hodila čekirat ponoči. Bila je ful prijazna. V glavnem, če bom še kdaj rodila - upam, da bom - se definitivno vračam v porodnišnico na koncu mesta. ŠE ENKRAT HVALA VSEM ZAPOSLENIM!!!!
|
|
|
|