dilema-menjava vozička (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema



Sporočilo


juorje -> dilema-menjava vozička (1.7.2006 17:20:27)

Oj, imamo trikolesnik monbebe, brez dodatkov.
Kričač se bo rodil začetek februarja, vprašanje: ali naj za cca. pol leta kupim nov voziček s košaro, lupinico. Trikolesnik obdržim in ga uporabljam kasneje?
Kaj bi naredile ve, prosim svetujte.
Jera.




tulip -> RE: dilema-menjava vozička (1.7.2006 17:45:50)

Košarica ti bo prišla prav malo časa- 3 mes, potem ga boš lahko dala v trikolesnik. Jaz bi si jo izposodila ali kupila rabljeno, trikolesnik pa obdržala za nadaljnje avanture.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Anonimen -> RE: dilema-menjava vozička (1.7.2006 18:28:24)

Kupi tisto mehko košarico s trdim dnom, za prenašanje dojenčka, ki jo potem daš v voziček, pa je. Lupinico pa itak rabiš za v avto.




dskubin -> RE: dilema-menjava vozička (6.7.2006 11:12:08)

Joj, sej zdej pa je že dovolj star za ga dat v trikolesnik, a ne?




juorje -> RE: dilema-menjava vozička (7.7.2006 17:58:21)

Ne, še ni dovolj star [sm=smiley2.gif], dojenčka šele pričakujeva. 




dskubin -> RE: dilema-menjava vozička (13.7.2006 23:10:22)

Aja, oprosti, sem spregledala. Mi smo imeli trikolesnik od vsega začetka, kričač pa se je rodil konec oktobra. Košare nismo dokupili, ker se mi je zdelo brez veze za tri mesece, kot praviš. Kupili pa smo zimsko vrečo, ki nam je še kako prav prišla. Je pa res, da se da naslon našega trikolesnika spravit v popolnoma raven položaj, tako, da je bil mali lahko notri od vsega začetka. Ne vem, koliko se spusti naslon pri vas, če je majhna luknja, ko spustiš naslon do konca, jo lahko zabašeš s kakšno brisačo in potem položiš čez kakšno tršo spužvo, če pa se ne spusti jaz ne bi kupovala vozička za tako malo časa, ampak bi si ga sposodila.




SaaS -> RE: dilema-menjava vozička (14.7.2006 8:41:31)

Če se ti naslon spusti čisto dol, potem jaz ne bi kupovala, le zimsko vrečo. Tudi jaz nisem imela košare. Rujen je novembra in se je celo zimo vozil v zimski vreči. In še naslednjo zimo pri enem letu smo jo uporabljali. Zdaj drugi otrok bo pozimi star pol leta - rojen maja - in vreča spet pride v poštev. Če bi imela košaro, bi bila v uporabi le pri prvem, prve tri mesece. 




Anonimen -> RE: dilema-menjava vozička (14.7.2006 11:27:40)

ja če se naklon spusti dokupi le vrečo, če se pa ne čisto pol maš pa dve opciji. 1.preveri če obstaja lupina ki se namontira na ta voziček in jo kupi pa vrečo za lupino pa maš rešen. če pa ni lupine, pol pa ti povem svojo izkušnjo...js mam peg peregovo marelo pliko p3 kjer tut ne gre čist do dol naklon in sem lepo vzela en debu karton ja zavila v brisaču in rjuho da je mehko, a spredni del , ki je nižji dala eno podlogo lahko recimo šeeno prepogneno brisačo pa čez pol tist oblečen karon in tamala čist lepo not leži. to sem nardila zato ker mam drgač lupino ki se namontira na ta voz ampak je zdele tko vroče da tamala zašvica samo da lupino zagleda in se mi smili da bi jo vozila v njej pa jo dam kr pol na to podlago. trapast se mi je pa zdel a bi za 3 mesce neki extra kupovala, ker pri treh mesecih bo pa lahko v vozku že brez podlage in z dvignjenim naklonom.




Stran: [1]