|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
1.7.2006 17:39:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Umazane spodnje hlace - moske seveda
1.7.2006 18:40:57   
Jančika_
Zakaj so pa vodo in milo izumili???? Meni na kraj pameti ne bi padlo seksati s človekom, ki si ne umije riti po veliki potrebi. Madona...user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 27
1.7.2006 19:54:15   
lelaval
Fej. Jaz mu jih ne bi pucala. Bi mu rekla, naj si jih kar sam. In, naj si ne pozabi tudi riti umit po veliki potrebi.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
1.7.2006 20:14:59   
diva 4
Pa jaz še zdaj ne morem verjetuser posted image  Pa kaj si ti nor!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  Ni štapom ga ne bi dirnula user posted image .

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 29
1.7.2006 20:18:15   
paris
A  vode za umit pa nimate, al kako!?user posted image

Bi mu že dalauser posted image !!!!

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu diva 4)
Neposredna povezava do sporočila: 30
1.7.2006 21:42:51   
*Karmen*
Moj bivši je bil ravno tako velik user posted image . In imel je enake probleme kot tvoj. Le še s tem dodatkom, da ni vedel, da obstaja koš za umazano perilo... Ker rada hude stvari obrnem na hec, sem nekega lepega dne s pomočjo metlinega držala obesila te "zares lepe" spodnje gate v dnevno sobo na luč. No, pa se je končalo še bolje kot sem pričakovala. Moj dragi je prišel iz službe skupaj s sodelavcem. In sodelavec je prvi vstopil v dnevno sobo... Pol si pa sami mislite kok fajn se je moj bivši počutil user posted image ... Tisti dan sem imela veliko dela z razkuževanjem cele metle in luči v dnevni. Takšnih "lepih" spodnjih gat mi ni blo treba pa nikol več prat. Ja, mogoče sem pretiravala, ampat takšne prašiče zresnijo samo šokantni ukrepi...

(odgovor članu paris)
Neposredna povezava do sporočila: 31
1.7.2006 21:59:34   
Anonimen
zigkar user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu *Karmen*)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
1.7.2006 22:05:07   
Barči78
Če ma bele gate jih namoči v varekino, mogoče pomaga. user posted image user posted image  - čeprov, če bi mela pri nas tak problem, bi mu še farbaste zanalašč namočila v varekino, da bi blo vse šekasto, mogoče bi ga izučilo.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   [Brisano sporočilo]
1.7.2006 22:38:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu *Karmen*)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
2.7.2006 7:48:55   
LARIKA
jaz sem mojemu rekla, da če bom našla umazane gate od dreka, mu jih bom zaćela stran metat. Pa naj hodi okoli brez user posted image  če si upa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
2.7.2006 10:19:45   
marcela
Žigkar super ideja user posted image user posted image user posted image .  Obesi jih takrat, ko pričakujete obisk!

Počni kar ti je volja, le poskrbi , da s svojimi dejanji ne prizadaneš drugih

(odgovor članu LARIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 36
2.7.2006 12:12:41   
dory
zigkar user posted image

(odgovor članu marcela)
Neposredna povezava do sporočila: 37
2.7.2006 13:10:25   
PiaM
user posted image  Kupi mu rjave sp.gate, pa se ne bo vidlo.user posted image

Drugač pa FUJ!user posted image

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 38
2.7.2006 22:05:41   
Anonimen
Hehe... user posted image user posted image user posted image user posted image
Mogoce bi me moglo mal prizadet k berem vase odgovore...
Ampak me ne... user posted image
Sej moj fant res ni slab.. pac ima tale problemcek, ki ga resujemo... Sem mu danes zatezila zato, pa je reku, da se bo potrudu in si fajn brisu ritko..user posted image user posted image Joj kok se to grozno slisi...user posted image user posted image

Ja, drgac mamo vodo in VLAZILNI toaletni papir... Ampak ga pac ne uporablja... Bo ze zacel...

Zigkar, res hudo... Sam js ga nocem zgubit... Ceprov sem mu zatezila, da ga bom pustila, ce bom se ksne take gate dubla... ampak mi to res ni tok bad... Sej zaenkrat nisem dosti v stiku s temi gatami...

Je pa kr kriza ja, k mam predsodek ga prijet za rito.. hehe... Tk, kt je Radha rekla... sm mela kr neki casa pred ocmi t
e gate.. une prve, k me je cist sokiral...

Ah, sej bo.. user posted image user posted image

(odgovor članu PiaM)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
2.7.2006 22:26:16   
Joe
user posted image

Po mojem kazalu je tole najbolj odvratna tema na RR do sedaj. Podeljujem nagrado:

ZLATA KOSMATA RIT!

user posted image

Naši problemi so sanje revnih in preganjanih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
3.7.2006 7:11:12   
dory
Ampak me ne...

medtem,ko bi mnoge kej tazga spravl na bruhanje, tebe to sploh tako ne moti...mogoce si pa iz istega testauser posted image

(odgovor članu Joe)
Neposredna povezava do sporočila: 41
3.7.2006 8:00:47   
Mala koala
No, če te pa ne moti tako zelo, potem pa fino, ne?  Sto ljudi, sto čudi. To pa res.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 42
3.7.2006 9:00:52   
diva 4
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Hehe... user posted image user posted image user posted image user posted image
Ampak me ne... user posted image
Sej moj fant res ni slab.. pac ima tale problemcek, ki ga resujemo... Sem mu danes zatezila zato, pa je reku, da se bo potrudu in si fajn brisu ritko..user posted image user posted image Joj kok se to grozno slisi...user posted image user posted image

Ja, drgac mamo vodo in VLAZILNI toaletni papir... Ampak ga pac ne uporablja... Bo ze zacel...

Zigkar, res hudo... Sam js ga nocem zgubit... Ceprov sem mu zatezila, da ga bom pustila, ce bom se ksne take gate dubla... ampak mi to res ni tok bad... Sej zaenkrat nisem dosti v stiku s temi gatami...

Je pa kr kriza ja, k mam predsodek ga prijet za rito.. hehe... Tk, kt je Radha rekla... sm mela kr neki casa pred ocmi t
e gate.. une prve, k me je cist sokiral...

Ah, sej bo.. user posted image user posted image

Ja veš , da bo user posted image
Očitno te to toliko ne moti , kot smo mi mislili user posted image user posted image  . Njega pa itak neuser posted image
user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil diva 4 -- 3.7.2006 9:04:16 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 43
3.7.2006 10:18:29   
ZARA
Ooooo, faaaaaak! Ta črne lahk še mal okrog obrne, naslednji vikend, pa to...
V mojem pralnem stroju se te gate zihr ne bi prale...sploh pa ne z mojimi...

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu diva 4)
Neposredna povezava do sporočila: 44
3.7.2006 11:09:20   
vampirka
Hm, mojemu se je to "zgodilo" samo ene dvakrat na začetku najine ljubezenske kariere, pa sva hitro poštimala user posted image ! Sem mu naštimala tiste gate pred stroj - ker niti pod razno nisem mislila kaj takega prat z ostalimi cunjami...še manj bi pa jaz to na roke drgnila user posted image !!! Seveda ga je bilo sram in v zadnjih petih letih skupnega življenja se kaj takega ni ponovilo...niti na belih gatah user posted image ! Pa ne gre za kako "prevzgojo", ampak za osnove higiene!!!!!!!!!!!! Lahko bi nadaljevali s slavnim user posted image v stoje (moj namreč doma vedno sede tudi ob mali potrebi)...verjetno je velika razlika med moškimi, ki jih dobiš direktno iz maminega naročja, ali pa tistimi, ki so kdaj v življenju morali tudi kako stvar narediti sami................. 

http://vampirka.moj-album.com/

The brain is like a parachute. It works only when it is open!

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 45
3.7.2006 16:46:40   
Anonimen
Ne, teja, nisem iz istega testa...
Ste pa tut vsega dnarja vredne tu gor...

Mogoce pa ga imam tok rada, da me to ne moti tako zelo... Nisem mislila, da mi je vsec, ker se to dogaja... Ampak ne moti me tolko, da bi ga pa zaradi tega kar pustila...
So pa na svetu se hujse zadeve... Kaj pa tisti moski, ki svoje punce-zene pretepajo pa mucijo? A ni to bolj grdo? Kaj takega se meni ne zdi vredno trpet... Umazane gate se pa ze operejo... Pa ceprov jih stroj al pa on sam...

(odgovor članu vampirka)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
4.7.2006 7:44:33   
kalbo
IZVIRNO SPOROČILO: vampirka

Lahko bi nadaljevali s slavnim user posted image v stoje (moj namreč doma vedno sede tudi ob mali potrebi)...verjetno je velika razlika med moškimi, ki jih dobiš direktno iz maminega naročja, ali pa tistimi, ki so kdaj v življenju morali tudi kako stvar narediti sami................. 

No pol ti je prevzgoja očitno uspela....bogi dec!!! Pa ne primerjaj osnovne moške prvine (lulanje v stoje) s posranimi gatami. Očitno si nardila iz deca copatko. Namesto da bi zahtevala da on puca WC si ga spremenila v žensko....bravo!

Kar se pa anonimne pa posranih gat tiče....hm mislim da mam zelo kosmato rit, pa teh problemov pri sebi nisem zasledil. Torej je tvoj le len in se mu neda riti obrisat....fej ogabno!!!

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 47
4.7.2006 8:05:12   
Mala koala
Ne vem no, če je ravno lulanje v stoje dokaz prave moškosti in tega, da moški ni copata. Kalbo, kalbouser posted image

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 48
4.7.2006 8:09:20   
kalbo
Jest si tega ne pustim vzet pa konec. Tko da ne vem v čem vidiš problem. Če spucam skret sam, pol bom tud lulal v stoje. Če bi pa kera to od mene izrecno zahtevala...GRRRRR

(odgovor članu Mala koala)
Neposredna povezava do sporočila: 49
4.7.2006 16:06:22   
Anonimen
Da se povrnem na uvodno temo o abrnkah:

Meni bi se želodec obrnil. Ampak moram pa tudi to povedati, da sem mojega moža jaz navadila na to, da si po kakanju rito umiješ, ne samo obrišeš. Saj ni imel nikoli umazane ali pa karkoli, ampak on se je preprosto samo ornk obrisal. Ampak kdor enkrat proba rito po kakanju umit, bo vedel, kakšna razlika je!

Enkrat z ritjo v bideju - vedno z ritjo v bideju user posted image

PS. Sicer se pa strinjam z anonimno. Pokakana rita se mi ne zdi glih razlog za ločitev.

PPS. Kalbo, jaz se zadnje čase zelo trudim moža prepričat, naj se začne doma usedat na školjko, kadar lula. Ker je ni šanse, da ne bi pri lulanju v stoje šprical naokoli - razen če v lij ščiješ.

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Hoja
dejzi

Kdaj ste svoje sončke začele postavljati na noge (tako, da so nosili svojo lastno težo sami) in jih učiti hoje?

8m (35%)

9m (15%)

10m (17%)

11m (10%)

12m (10%)

kasneje (13%)

Število vseh glasov: 343

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!