Ko raste prvi zobek... (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo

Sporočilo

Anonimen -> Ko raste prvi zobek... (1.7.2006 10:14:42)

Kako otroku, kateremu raste prvi zobek, omiliti bolečino? Da ga ne bolijo in ne srbijo dlesni? Obstaja kaj, kar bi brez recepta prodajali v lekarni? Ali pa kakšna domača pogruntavščina?
Kajti Robi že dva dni tako tuli, da je groza.

Udb -> RE: Ko raste prvi zobek... (1.7.2006 10:38:23)

Obstaja en gel - Calgel, ki je namenjen ravno temu. Ali pa kar malo sirupa proti bolečinam. 

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (1.7.2006 10:40:34)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Anonimen -> RE: Ko raste prvi zobek... (1.7.2006 10:52:12)

Nam rastejo zobki kot gobice po dežju. 5 v enem mesecu. Pomagal nam je Gengigel - novost - nam zelo pomaga

Pomaga pa tudi, če kaj hladnega je: lubenica, sladoled, jogurt

benika -> RE: Ko raste prvi zobek... (1.7.2006 11:56:56)

Jaz sem našemu dala ohlajen obroček, da ga je potem tlačil v usta. Zelo rad je dlesni drgnil z baby piškotom (smo zobek dobili bolj pozno).

Anonimen -> RE: Ko raste prvi zobek... (1.7.2006 11:58:08)

Kakšne pa so cene Calgela in Gengigela? Calpol pa imam.

total -> RE: Ko raste prvi zobek... (1.7.2006 14:06:27)

Kerensa,ti geli so čist pocen,mal čez jurja  mislim so.

nana 27 -> RE: Ko raste prvi zobek... (1.7.2006 14:09:20)

Kerensa, za Calgel ne vem cene  - Gengigel je pa več kot tri jurje in pride čisto majhna tubica. Nam ni pomagalo. Mogoče pomaga tudi Dentinox gel iz Mullerja. Zelo je podoben Calgelu - po okusu in po občutku, ki ostane na dlesnih (sem sama poskusilia). Našemu je pomagalo grizljanje oz. lizanje kislih solatnih listov (kar iz solate) in mokre pleničke. Včasih so baje dajali za grizt narobe obrnjeno limono (seveda brez kisle vsebine).  

nana 27 -> RE: Ko raste prvi zobek... (1.7.2006 14:12:15)

http://www.lekarnar.com/Calgel-gel/  

nana 27 -> RE: Ko raste prvi zobek... (1.7.2006 14:14:54)

Žal ni navedene cene za Gengigel Baby gel [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Obstaja namreč tudi gel za odrasle. Ceno pa lahko ravno tako vidiš na spletni strani, ki ti jo posredujem.

Galja -> RE: Ko raste prvi zobek... (6.7.2006 0:17:51)

Calgel stane  nekaj čez 700 sit; nam je zelo pomagal ublažit bolečine in srbenje ob prihodu prvih dveh zobkov.

Stran: [1]