RE: Julij je tu!!!! (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju



Sporočilo


Nely -> RE: Julij je tu!!!! (22.7.2006 14:25:26)

Da se še js malo oglasim. Lana ravno spi, tako da imam malo časa. Najlepša hvala vsem za čestitike in lepe želje. Čestitam tudi vsem novim mamicam.
Danes smo stari že 10 dni in ne morem verjet, da gre čas tako hitro. Se mi zdi, da samo previjam, dojim, cartlam, spim, grem na sprehod in že je drug dan tu. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Naša pikica je drugače ful pridna. Čez dan se dojiva na 2-3 ure, tamala je že dobila nazaj svojo porodno težo. Upam, da se bomo v ponedeljek že kopali. Vsak dan gremo na sprehod z vozičkom in se vidi da tamali ful paše svež zrak, saj mi potem vedno spi ko top. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Bi se pa rada kr naprej crkljala in nosila po rokah, tk da je kr mal kriza zvečer, ko jo damo spat, ona pa v jok. Je pa kr naporno in ne vem, kako bi zdržala tak tempo brez mojega zlatega [sm=smiley27.gif], ki mi ful pomaga. Bila sem kr precej šivana, tk da še danes sedim na šlavfu, ker drugače še ne gre. Za povrh sem fasala še hemeroide, tako da je moj šlavf kr pozlatel. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Ampak, vse odtehta moja zlata štručka.

Porod je potekal ok. Trajal je 5 ur. Ker nisem imela dost močnih svojih popadkov, sem dobila umetne [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image], po dobri uri in pol pa epiduralno, ki je odvzela bolečino, sam pritisk pa je ostal. Zoprn občutek je, ko ti otroček pritiska na medenico in res sem komaj čakala, da rodim. Za epiduralno imam same pozitivne komentarje, tako da jo toplo priporočam.

Vse, ki še čakate, držim pesti, da bo čimprej, ostale pa pridno cartlajte.

lp od Nely in Lane




Naty*Taja -> RE: Julij je tu!!!! (22.7.2006 17:21:41)

Lejla in Tanja a sta še kje tu? Nam je Kama tudi že ušla!! Mi pa še kr čakamo!!
Mali še kr divja po bušiju in mamico matra, ko trebuh razteguje pa po mehurju skače....




klaja -> RE: Julij je tu!!!! (23.7.2006 11:28:33)

Naty-Taja držim pesti, da bi čim prej odšla proti porodnišnici in da bi bilo vse vredu. Tudi ostalim, ki ste še ostale na tem forumu želim enako.

Pri nas se stanje izboljšuje, vendar izvidov še vedno nimamo. Jutri se ji bom pridružila tudi jaz, tako da se bova privajali ena na drugo. Sicer pa sem že poskušala dojit in prav tako sma se že previli. Malo sma bili nerodni ampak naslednjič bo boljše.
Ko pridema domov, se vam pa javima.

LP




tanja981 -> RE: Julij je tu!!!! (23.7.2006 14:27:51)

ojla babike!

ja jz sem še tut tukaj... saj v tej vročini ja ni za it rodit [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. jz čakam na ohladitev hehhe.

Neli lepo da si se imela čas javit in da tk pridno papcate in se cartlate. Upam da se ti kamlu pridružim!

Klaja: lepo pocartlaj svojo princesko in držim pestike da bodo izvidi dobri! pa veliko užitkov ob dojenju!

Naty-taja: moje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] tut tako dela po trebuhu da mam res občutek da bo kr nekje na sredini vn pogledlo ne pa tam spodaj! Nenormalno živahno je zadnje dneve (pa pravijo da bi se naj umirlo??!?)





LEJLA -> RE: Julij je tu!!!! (23.7.2006 19:19:52)

hehe tudi jaz sem mojga smrtno resno vprasala, ca je mozno, da mi bo kaksna nogica ven pogledala skozi popek[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

ja pri nas se pa zgleda pripravlja....

me ze tko "malo" scipa, da smo ze alarmirali varstvo za tavelzga, da morajo bit pripravljeni, da ga lahko pripeljemo

seveda imam en tak cuden obcutek ze od kar sem vstala
in pol je mogu oci se jajcko za v avto oblect, ker smo oprali preoblekice
pa vozicka "oblect", pa posteljco prestavt nazaj na "ta visoko" varianto
tako da imamo kar akcijo....mami pa vmes mal diha[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

ja tko k sem taprvo rundo uzivala glih ni...takrat sva z mojim igrce na pc-ju igrala in cekirala na kolk min so popadki

no bomo vidl, ce bo res ze danes prisel nas [sm=lev.gif]





Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (25.7.2006 12:05:36)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




Naty*Taja -> RE: Julij je tu!!!! (25.7.2006 17:40:28)

Evo ti Vesnica njeno zadnje sporočilo. Kako sta pa kaj vidva? Kaj sta bila tako dolgo v porodnišnici, al kaj?






IZVIRNO SPOROČILO: malicki

Lep pozdrav po dolgem času [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

V ponedeljek 3.7. ob 20.36 se je rodila najina punčka Zala - pa smo vsi mislili da bo fantek [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] . Na svet je prijokala kar 3 in pol tedne prej. Zjutraj mi je odtekla voda, dete je bilo še visoko in bila sem še popolnoma zaprta.
Ker nisem imela svojih popadkov so me dali na umetne, ki so boleli ko sam [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] , pa baje še sploh niso bili tisti tapravi popadki [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]  
Ker sem bila po 12 urah le 2cm odprta so me rešili muk in mi naredili carski rez. Ko so me zbudili iz narkoze so mi sporočili da imam punčko z gostimi rjavimi lasmi in od sreče sem se kar razjokala.
6. dan sva prišli domov in sedaj se vsi počasi navajamo na nov ritem življenja.

Toliko zaenkrat od mene. Tistim ki ste še v pričakovanju veselega dogodka želim čimhitrejši porod, mamicam pa obilo cartanja z našimi bebicami.






Naty*Taja -> RE: Julij je tu!!!! (25.7.2006 18:01:48)

Aja Vesnica - so se pa naše babike prestavle na forum dojenček - starši čvekamo - juljie in julijčki 2006! Jaz sem se jim kr pridružila tam, ker mi je blo tule dolgčas. Sva samo še jaz in Tanja ostale, pa ni nič več čveka.... Tam je pa ful! No če še nisi vedla, drugače pa .. se pišemo tam.




Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 8 9 [10]