buča -> Ok,poču mi je film!!!! (30.6.2006 18:52:52)
|
Mislim!Povejte mi prosim,kje naj se naša Pika lahko igra?Na vrtu ne sme,ker prideta še sosedova dva in so preglasni,pod trto ne,ker tam pa sedi naša 82 letna mama,ki vedno zahteva mir.Fotr kr pizdi,pride ob 19 vn,pa vse otroke spodi:kva j zdej to,pejte se drgam igrat....ok,drug dan gre naša Pika tja in da ne omenim,da mi po 1 uri teži,avš kr ceu dan tamalo tm pustila..[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image],pa še napišem naj,da sem vedno z njo pri sosedovih in meni ni fino,ker pač nisem otrok,sosedova dva starša klepetata,jaz pa otroke gledam,kt ena gardedama[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image].....pa fotr še teži skoz,cele dneve,ja kašn pa mamo po vrtu,pa kolo,pa skiro,pa žoge(mislim valjda,a on nima v dnevni tv,pa dvd...?)isto ma on svoje igrače!!!!! Po pa še mama!!!!Kva se tuki derete,pa zaletavate pa Pika spančkat pejt,a nauš nč spančkala,pa papat pejt[sm=smiley29.gif]HALO;NEHAJTE!Ko pa mamo prosim nej neha futrat golobe,k mam ves balkon posran in moram dreke dol praskat,se dela da ne sliši ničesar.Potem pa za nameček še ene 200 mačk futra,pa pazte s whiskas lososom in to v verandi,pri +35C,morš prov merkat da ti ne spodrične....pa potem pridem na naš wc,k ma mama spet drisko,pa da ne omenjam kašna čistačica drekov sem ratala(ok,tega mami ne omenjam,pač je stara),ampak vse skupaj mi je šlo čez glavo.Pridem iz wc-ja,pa mi moj dragi za sladico še curaka vn vrže-ej jest ne morem!V tej vročini,pri vsem tem ne morem.Vem,da on trpi,jaz trpim,njemu ni vseen,k mi fotr tok živcev požre,pa mama tud.Kuko nej poj pomislim na seks?Včasih bi se najraj odselila.Ampak zakaj,k sem že 29 let tukaj,tukaj je moj dom,zakaj bi plačevala za nekaj,kar mi ni treba?Na 3 otročku,1 je bil ss,delava že 18 mesecev,pa najbrž zarad mojih načetih živcev ne uspe.Včasih Piko kr u avto pobašem,pa greva na leuš.Ja,sj k pridem domov,je jovo na novo(kje se potepaš,a ne veš kok je ura..)HALO?STARA BOM 30 LET! Kaj naj naredim?Kako naj samo zamahnem z roko,kako naj mi gre u levo uho not,pa iz desnega ven?Kako?
|
|
|
|