|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   BOLI
30.6.2006 14:11:51   
Anonimen
Danes bom pa kr anonimna, moram pa se izpovedati vsem dušam, ki trpite kot jaz.
Sem ena tistih, ki še ni zanosila, pa sem stara čez 30 let. Večkrat sem že bila na IUI in IVF postopku in ni uspelo, in vem, da bo težko po naravni poti, pa vseeno čisto vsaki mesec ko pride user posted image , sem celi dan otožna in jokamuser posted image . Zakaj si ne dam dopovedati, da ne gre in pustim vse skupaj, zakaj se venomer mučim sama sebe in okolico.
Sem teden nazaj izvedela za sorodnico, da je noseča (ji privoščim iz vsega srca), pa vem, da je pred leti naredila več splavov, in sem se spet spraševala, pa zakaj ravno jaz, zakaj se to ravno meni dogaja in sem spet jokalauser posted image .
Vsak mesec premišljujem, kako bo, ko bova z možem stara 50.let ali več, kaj bova počela, če ne bo otrok, komu bova podarila vso silno ljubezen, vse kar imava, ...
Se opravičujem, če sem malo zatežila, vendar je danes spet prišla ta user posted image  in spet mi srce poka od žalosti in spet tečejo solze po licih, KOLIKO JIH BO ŠE POTREBNO??????
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: BOLI
30.6.2006 14:15:59   
KIRA
midva sva premišljevala o možnosti posvojitve, če ne bi klapalo. ampak na srečo je. ne obupat.
boš tolko bolj srečna, ko bo tako daleč, da boš mamica. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.6.2006 14:21:11   
ada2
se mi smiliš. probaj odklopit te misli. ti bom povedala kako je bilo pri mojih starših. 19 let sta se trudila!!!oba hodila okoli zdravnikov doma in po Avstriji, po 19 letih je mama zanosila z mojo sestro in bila sta srečna kot le kaj. takrat sta rekla, da skozi tak pekel, kot sta ga pred tem doživela več ne bosta šla in bosta pač imela samo enega otroka. po 6 letih pa sem se jima zgodila še jaz. brez kakršnega koli zdravljenja. mama je bila takrat stara 42 let, ata pa 50. ne izgubi upanja, samo sprosti se in odženi negativne misli. jaz sicer osebno ne vem kakšen je ta občutek, ker Nuša se mi je slučajno zgodila (še dobro, ker si ne predstavljam življenja brez nje), Adam pa je uspel v prvem mesecu. morda zato, ker sta moja starša toliko pretrpela....saj bo! čimprejšnji trebušček želim.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.6.2006 15:08:38   
*Karmen*
Anonimna, ne obupaj prehitro! Na postopek gre vsaka punca tolikokrat, kolikokrat se čuti psihično sposobna prenašati te napore. Če ne rata imaš še vedno možnost posvojitve. V skrajnem primeru, če ti bodo moči čisto pošle in ne boš več hotela na postopek se pa tudi ne sekiraj. Nekje sem že napisala, da se človek stara, če ima otroke ali pa ne. Življenje teče dalje. Zato se je brez pomena obremenjevati s tem ali bosta imela otroke ali ne. Če boš neprestano razmišljala o tem bo življenje ušlo mimo tebe user posted image . V obup te spravlja misel, kaj bo, če pri 50-tih ne bosta imela otrok... Če ti čisto po resnici povem, pri 50-ih skorajda vsi starši ostanejo sami. Otroci gredo od doma, ustvarijo si svoja gnezdeca, svojo družinico... Iz tega sledi, da je najpomembnejše ohraniti in graditi dober odnos s svojim partnerjem ter z njim uživati to edino življenje, ki nam je dano user posted image . Otroci pridejo in odidejo, partnerja pa ostajata skupaj vse življenje user posted image . Zato uživajta v ljubezni, imejta se rada, privoščita si vse lepe stvari in bodita vesela, ker drug drugemu pomenita vse user posted image . Na nadaljne postopke pa glejta kot na skupen hobi, na nekaj kar vaju še bolj zbližuje. Nikakor pa postopka ne glejta kot obvezo, kot nujno zlo, kot nekaj, kar vama samo pije živce. Bodita vesela, da imata skupen hobi. Če bo ta hobi obrodil sadove - odlično user posted image . Če pa sadov ne bo - tudi dobro user posted image . Je bil pač postopek prijetno druženje dveh zaljubljenih partnerjev, ki sta se zaradi tega še bolj zbližala. Tudi to je nekaj nepopisno lepega in dragocenega user posted image . Anonimna, želim ti veliko sreče in nikar ne obupuj. Življenje je lepo, sploh, če imaš ob sebi nekoga, ki te ima rad. In ti ga imaš, kajne? LP in glavo gor user posted image !!! Karmen.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.7.2006 16:15:02   
buča
ne vem kako je to,če nimaš otrok.sedaj si ne predstavljam več življenja brez Pike.
Upam,da boš kdaj okusila kako lepo je biti mama,verjamem,da te boli in da jokaš,izjokaj vse iz sebe,lažje ti bo.
poljubček od Bučeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?