Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Sprožen porod - prisotnost partnerja 30.6.2006 13:22:34
|
|
|
|
srki
|
Mene je moj pripeljal na pregled. Sprejeli so me noter, ker sem bila že 10 dni čez rok. Mojega so domov poslali. Zvečer, ko se je začelo, pa sem ga poklicala. Še prej sem dobila klistir, potem pa, ko sem se spraznila sem ga poklicala. Pa tudi sestra me je prej vprašala, koliko rabi od doma do porodnišnice in potem je sama rekla, kdaj naj ga pokličem.
|
|
|
|
RE: Sprožen porod - prisotnost partnerja 30.6.2006 13:38:49
|
|
|
|
SašaR
|
Meni je najprej voda odtekla, in ko me je pripeljal v porodnišnico nisem bila še nič odprta in so ga kar avtomatsko poslali domov, češ da naj se gre naspati, ker ga bom še preveč potrebovala. Sem prosila če je lahko že takoj zraven, pa mu sploh niso dovolili. Tako sem čakala sama na popadke 8.ur, in jih ni bilo. Ko pa so mi jih dali (umetne) sem ga pa poklicala. Mi je blo ful fajn, da je bil zraven, ker brez njega res ne vem kako bi bilo, ker sem imela res dolg porod. LP Saša
|
|
RE: Sprožen porod - prisotnost partnerja 30.6.2006 13:43:12
|
|
|
|
TONČI.
|
Sem šla v Lj samo na CTG in so se odločili da mi sprožijo porod. Moj je delal. Ko so me sklistiral in predrli mehur (da mi je odtekla voda) sem ga poklicala. Pa je bil 3 ure lepo zraven mene in me masiral. Saj ko ti sprožijo porod ne gre nič hitreje kot pri naravnem postopku. Časa bosta imela več kot na pretek.
|
|
|
|
RE: Sprožen porod - prisotnost partnerja 30.6.2006 13:43:15
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
Moj je bil z mano od začetka pa do konca samo jest je šel domov. Je zelo fajn če imaš nekoga ob sebi da imaš družbo in ti čas prej mine kot da tam sam ležiš. Tudi mojega so hoteli domov poslat pa sem jaz rekla da ga rabim sedaj zraven za družbo ne potem ko bo šlo za res(ker potem ko gre zares sploh ne opaziš da je tam).
|
|
RE: Sprožen porod - prisotnost partnerja 30.6.2006 13:48:35
|
|
|
|
Olivija
|
Odvisno, meni so sprožili porod ob 8:35 (prišla sem pa ob 7), rodila sem pa čez 52 minut, pa še to so ga pozabili poklicat, tako da je bil samo 15 minut zraven. Popadki so se pa takoj začeli. Pri ta prvi je pa trajalo mal dlje, samo ne tako dolgo, da bi šel on lahko domov.
|
|
|
|
RE: Sprožen porod - prisotnost partnerja 30.6.2006 14:11:22
|
|
|
|
jasnika
|
jaz sem prišla v porodnišnico 4 dni po roku, brez popadkov, vendar ker sem krvavela so me obdržali, mojemu so rekli da lahko gre domov, vendar je rekel da bo ob meni in ni bilo problema, to je bilo ob 6.30 zjutraj, rodila pa sem nasednje jutro 3.10, in bi mi bilo res hudo če bi mogla bit tako dolgo sama tam
|
|
|
|
RE: Sprožen porod - prisotnost partnerja 30.6.2006 14:19:40
|
|
|
|
Mateja82
|
zraven mene je bil večino časa. Od sprožitve pa do poroda je trajlo pet ur. Ko so mi vstavili gel je bil še malo zraven mene potem pa je šel domov na kosilo...sva mislila da bo to itak trajalo še celo večnost. Kolker sem opazovala moje predhodnice prejši dan se je eni od dopoldneva pa vse do poznega večera vleklo, peden je šla v porodno. No ja pri meni pa je šlo vse tako hitro da sem ga že čez pol ure klicala da naj pride nazaj, ker so popadki že kar močni. In tako je bil z mano, me podpiral, ker sem skoz hodla sedet nisem mogla več, z mano predihaval popadke. Res mi je bil v oporo. V porodni pa sem bila večji del sama, njega so poslali v neko sobo preoblečt, in so mu naročil naj tam počaka, da ga bojo že poklicala. Pa je šlo vse tako hiter da sem že ležala na tisti postelji pritiskala in babco spomnala da naj mojega not pošlje, zgleda da so kar pozabli da revež tam čaka, tako da je prišel pravi čas za finale.
|
|
|
|
RE: Sprožen porod - prisotnost partnerja 30.6.2006 19:38:03
|
|
|
|
diva 4
|
Jaz sem bila 2 tedna pred PDP sprejeta v bolnico .Porod so mi sprožili 1 teden pred PDP.Pri jutranji viziti so se dohtarji kar na hitro odločili , da ni več za čakat , ker je mala hirala.Ob 9.30 sem bila v porodni sobi , mojga sem poklicala okrog enih ,ker so mi umetne popadke nastavili na deset minut.Umetne popadke sem imela 12 ur, vmes sem bruhala in proti večeru sem bila že tako utrujena , da sem kljub močnim in zelooooooo pogostim popadkom dremala.Ob 23.15 so se odločili za urgentni CR, ker še nisem bila nič odprta.Ob 23.25 pa je naša , že jokala.Sem vesela , da sem dokaj zgodaj poklicala dragega , saj so se babice bolj malo brigale zame.Še , ko sem rekla , da mi je slabo je babica mojmu v roke potisnila ledvičko in rekla naj bruham Tako , da jaz ti svetujem , da naj pride raje prej , kot pa bolj pozno , če drugega ne ti bo vsaj delal družbo .Meni je bil vsekakor v veliko oporo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.