srki -> RE: Ne vemo kako naprej - pleničke, jok zvečer (30.6.2006 7:36:22)
|
Meni se vseeno zdi prekmalu, da bi jo odvajala od plenic, saj še ni stara dve leti, sploh pa zato, ker praviš, da na kahlici ne lula, potem pa se takoj polula, ko gre iz kahlice. Pri nas je ista zgodba. Reče da bo lulal, gre na kahlico, pa ni nič , potem pa kmalu zatem lužica. Glede spanja pa: Pri nas so taki joki skoraj vsak dan, ampak zaradi bedarij. Včeraj npr. je hotel imeti krpo, s katero sem brisala posodo. Mu jo dam, vzamem drugo, on pa v jok, da ne, da mu moram tudi to dat. OK, za ljubi mir, potem pa spet. Jok in dretje pa tako, da so ga slišali na dvorišče in isto, kot praviš ti, ne pusti da mu dopovem, me odriva od sebe, kriči, celo udari me. Sicer je zelo miroljuben fantek, rad se pogovarja, ni problematičen, ampak ko dobi tak izpad, je pa katastrofa. Ko mu dam eno čez rit, se pa lahko pomiri in gre k mamici se pockrljat. Ponoči je pa tudi ista pesem. Včasih bo lepo spal, sedaj pa ima že skoraj 1 mesec nočno zbujanje, ko joka, pa ne vem zakaj. Če mu ponudim za pit, kozarec odrine, mene odriva. Jaz ne vem, ali kaj sanja, ali pa je to še posledica narkoze (bil operiran za žrelnico pred približno 1 mesecem in od takrat se to dogaja). Že kot majhen dojenček je imel nemiren spanec, to se še sedaj dogaja in včasih mi to že tako najeda, da bi kar znorela. Upam da se bo pri obeh to kmalu poštimalo.
|
|
|
|