čiška -> RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE (22.7.2006 19:01:59)
|
Živjo!Evo moj raport:Po pozitivnem testu sem imelaUZ čez 14 dni in takrat je videl dve gestacijski vrečki, za utrip mi ni pa nič rekel.Pol se mi je pa zdelo,da nekaj ni vredu,ker nisem imela nobenih nosečniških znakov več.Prej so me bolele joškice,pa slabo mi je bilo malo,pa trebuh napet pa..........V glavnem po tem ultrazvoku pa nič,tema...2 UZ sem pa imela čez 11 dni in doživim totalen šok ,ko mi je rekel,da sta gest.vrečeki isto veliki(16 mm)in da ni zrastlo popolnoma nič od zadnjega UZ-ja.Na čiščenje me je hotel dat že kar takoj, samo nisem bla sposobna!Na vprašanje zakaj se to zgodi mi je odgovoril,da se 30% nosečnosti konča,ker genetsko nekaj ni v redu,telo zavrne zarodek ,v glavnem še dohtarji ne vejo, zakaj točno se to zgodi.Ko pa sem ga vprašala,da glede na to,da biologinja pregleda zarodke mi je pa odgovoril,da tudi oni ne morejo videti če so kakšne nepravilnosti.Vidijo tam nekje do 30%,če je zdrav,70%je pa še vedno možnosti,da so kakšne nepravilnosti.Pol pa itak ne vem kaj mi je povedu,ker sem se skoz zadrževala,da nisem jokat začela.No, tko je blo to,kot da gledam film in da se to meni ne dogaja.Se bom že pobrala še vedno sem se!!!!!!!Vsem vam puncam pa želim,da se vam nikoli kaj takega ne zgodi in da boste čimprej vse nosečke in rodile zdrave otroke!!!!!!!!!!!!!!Se opravičujem,ker malo zmedeno pišem,ampak sem res zmedena[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]!lep dan
|
|
|
|