močan izcedek - bolečine v trebuhu (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Anonimen -> močan izcedek - bolečine v trebuhu (29.6.2006 7:59:18)

Ker dr.Pusenjaka ni nekaj casa sem se odlocila, da povprasam vse vas, ce se vam je kdaj dogajalo to, kar se trenutno meni. Po 4 SS  (7,11,7,21) spet "delamo" na novi nosecnosti. Za razliko od prejsnjih nosecnostih, pri katerih sem zanosila v 1. ali 2. tokrat brez[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/modricrtici.gif[/image]se po 6. ciklusih. Prej sem ovulacije ali cutila ali pa sem imela prozoren vlecljiv izcedek kot iz solskih knjig - znakov ni bilo mogoce prezreti. Sedaj imam zelo velikokrat prisoten zelo mocen bel ali rahlo rumen izcedek - ne glede na to v katerem delu ciklusa sem. Izcedek se kar v dolgem sluzastem kosu "izcedi" iz mene ob veliki potrebi. Srbi me ne. Zadnje dni opazam, da me precej boli v spodnjem delu trebuha, se mi zdi da v predelu jajcnikov - bolecina ni huda, vendar pa je ne morem vec ignorirati. Vnetja se nikoli nisem imela in ne vem kako to zgleda.
Sicer razmisljam, da bi poklicala G, samo sem po pravici povedano ze tako sita nenehnega letanja okoli G v zadnjem casu, da raje slisim kako vaso podobno izkusnjo, nasvet...
Hvala vsem in drzim pesti za vse nas, ki se nam sreca materinstva se ni nasmehnila... M.

Anonimen -> RE: močan izcedek - bolečine v trebuhu (29.6.2006 8:38:17)

Meni to sliči na vnetje. Jaz bi takoj šla h G, kokr koli si non stop tam. Jaz samo enkrat nisem šla, ko sem imela podobne znake in se zdaj skoz sprašujem ali je to vzrok moje neplodnosti. Kot vidim bereš knjige in tam lepo piše, da je potrebno it h G, ker lahko pripelje do neplodnosti. Vsaj pokliči in vpraši, če si ne želiš tolk racat tja.
Naj pa še ktera punca ovrže ali potrdi mojo trditev, ker ne vem kako to zgleda po SS.

Anonimen -> RE: močan izcedek - bolečine v trebuhu (1.7.2006 17:31:52)

Meni se je tako sluz vlivala in me je špikalo v predelu jajčnikov, ko sem zanosila. Pa sem klela, ker me je skoraj mesec dni špikalo in bolelo, tako, da mi ni bilo niti za [sm=sloncek.gif]. Še [sm=love.gif] mi ni  verjel in mi rekel, da si zdaj že izmišljujem. Na nosečnost sploh pomislila nisem, ker so mi rekli, ad ne bom mogla zanositi.

Po moje, če je vnetje srbi ali pa sluz smrdi

Stran: [1]