Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Hude bolečine v jajčnikih 29.6.2006 10:26:10
|
|
|
|
njoka
|
Pozdravljena! Mislim, da je najbolje, da obiščeš ginekologa, če je bolečina res tako huda, da niti spat ne moreš. Jaz sem zudi jemala klomifen od 5-9. dne in me je v jajčnikih špikalo, ampak tako hude bolečine nisem imela. SREČNO (S) MEJTE SE
|
|
|
|
RE: Hude bolečine v jajčnikih 29.6.2006 18:37:34
|
|
|
|
pot
|
Caarmen, živjo. Mene je kar precej bolelo v jačnikih, vendar po prenehanju s Klomifenom, ne več tako močno, je bolečina ponehala čez par dni ali 1 teden. Če imaš slučajno še kaj napihnjeno pri jajčniku, pa pojdi takoj na urgenco, ne izgubljat časa pri G, ker ti tako ali tako ne bo mogel-a pomagat. Ker če imaš na področju jajčnika napihnjeno, pomeni, da ti zaostaja tekočina v njem ali v foliklu (nisem prepričana). Zato ti bodo morali vodo ven spustit, da ne poči. Nočem te strašit. Preveri še težo, če se je kaj povečala, potem je to to. Drugače pa jajčnik nabrž proizvaja folikle, pa zato boli, ker imaš O oz. jo boš imela čez nekaj dni. V tem primeru ne moreš prav nič drugega kot , kolikor je ob bolečini sploh možno. Upam, da je slednje.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?