|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vprašanje
28.6.2006 22:58:51   
Anonimen
Živjo!

Zadno M, sem imela 8.5., že kar nekaj časa nazaj. Testa še nisem opravila.

Včeraj ko sva user posted image , sem občutila tisto (vsaj zame) značilno bolečino, kot da se bo ravnokar vlila. In zjutraj, ko sem šla na Wc, je bila sluz čisto rahlo obarvana roza. Danes pa je ni od nikjer, križ me boli, bradavice so občutljive, trebuh napet.

Ali je še katera občutila takšno bolečino v zgodnji nosečnosti?

Hvala za odgovore in lep pozdrav
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vprašanje
29.6.2006 9:44:09   
soncece24
EJ, 8.5 je bil pred skoraj dvema mesecema user posted image user posted image user posted image user posted image bejži test delat, če bo - pa k zdravniku. Po mojem ni ravno ok, da tak dolgo nimaš M. Če se nisi zmotla in misliš 8.6.user posted image

V vsakem primeru si idi po test. DRžim pesti!

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.6.2006 10:01:49   
malecka_mateja
ja tudi jaz mam tako izkusnjo m mi je zaostajala skoraj 3 mesece ampak prsi sem mela ful obcutljive pa kao krce sem mela kot da bom glih dobla m ampak je ni bilo.vendar zarad teh znakov nisem sla delat testa.potem pa mi moj koncno kupi test in user posted image  pozitiven tak da hitro po test ker si ziheruser posted image user posted image .sporoci rezultat pa ne odlasaj vec.

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.6.2006 10:20:49   
Anonimen
raje pojdi takoj po test boš vsaj ziher...

(odgovor članu malecka_mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
29.6.2006 12:02:10   
Mateja82
tud men se je zgodil podobno, zvedla sem šele v šestem tednu, ker sem skoz misla da jo bom dobla, me skoz neki špikal pa bolel, če sem pa kej težkega dvigovala  so me pa ful krči zgrabl ..še dober da ni blo nič narobe zaradi tega. Najboljše da čimprej narediš test.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.6.2006 12:32:28   
Grizo
Rahlo obarvana sluz je bila zelo verjetno ugnezditvena krvavitev.
Preberi si na: http://www.cogenttechnology.com/store/implantationday.html
Po mojem si noseča!!!user posted image user posted image user posted image
Čestitke!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.6.2006 12:49:13   
Sandra*
Svaka ti čast da si tolk časa zdržala da nisi šla delat testa! Pomoje si user posted image !

(odgovor članu Grizo)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.6.2006 21:34:16   
natalia
isti znaki. čez 9 mesecev smo že zibali.

lp

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.6.2006 21:56:28   
sisy11
jest sem imela zadnjo M 7.5 pa ze nekaj casa vem da sem noseca!!!!  Naredi test da se bos narocila k zdravniku!!!!! Mene je tud skoz nekaj spikala po trebuhu in bolel me je kot pred M!!!

to je to cestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.7.2006 13:28:07   
Anonimen
Na žalost nisem noseča. user posted image  Je danes prišla user posted image   in me zopet razočarala.

Hvala za odgovore.

Želim vam lepo nosečnost in veliko veselja z vašimi user posted image .

Upam, da se vam kmalu pridružim.

Lep pozdav

(odgovor članu sisy11)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?