tulip -> RE: med dojenjem grize (29.6.2006 21:53:51)
|
To je tudi meni poznano- grizenje z dvema zobkama... Boli ko [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image], mali pa se reži... Mi smo to izvajali približno en mesec pri 4,5 mes, včasih bolj, včasih manj, le da sem jaz vedela, kdaj me bo ugriznil- ko se je približno najedel, je za trenutek nehal sesati, se kdaj tudi POSMEJAL in takoj nato ugriznil! Tako da sem mi jaz takoj ko se je napravil da bo grizel, ostro in resno rekla: NE GRIZI! MAMO BOLI! in mu dala poleg bradavice konec mezinca v usta, tako da ko je ugriznil, me ni v v bradavico. Takoj sem ga odstavila in mu ponovila:NE GRIZI! MAMO BOLI! in počakala še malo, preden sva naprej jedla. Če je ponovil, sem tudi jaz ponovila vse in če ni nehal, mu nisem dala več. Je pa potrebno ostat resen in vztrajat, saj se je našemu zdelo vse skupaj zelo smešno, dokler nisva toliko ponavljala postopek, da je očitno zaštekal in nehal...saj pravim, približno 1mes je trejalo. Se pa zaenkrat še dojiva. Ne vem, če ne bo pomagalo, poskusi z nastavki, bo mogoče boljše... LP
|
|
|
|